Yeniiannee Jokerdeki indirim 1-9 Mart’a kadar süreceğini duydum ama öyle olmadı sizce yanlış bir bilgi mi?
aysess DidemKzlyelYolta bende burdan birinden duyup aldım Allah razı olsun kimse, rengi sarı yerine yeşil geldi bana ama çok ucuz oldu .
Mrvb Mustelanın yenidoğan şampuan seti farmareyon diye bir sitede 164 tl normalde 200 den aşağı yok ürün iki günde geldi ve yanında nemlendirici krem hediye bile göndermişler çok memnun kaldım hizmettende gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsinz
Yogurtlupilav Mrvb valla şahane fiyat, black fridayde daha yüksek fiyata yakalamıştım yanında hediye flnda yoktu. Hatta çantadan alt açma örtüsü bile çıkmadı 😄
yyssmmnn Mrvb aynen bende dün aldım mustela hosgeldım setının meme ucu kremı ve mustelanın yenıdoğan köpük şampuanını tavsıye ederım bende
Nazli67 Krks evet bende buradan görüp 4 tane aldım sarı ve düz olanı indirimdeydi ama yeşil ve desenli olandan göndermişler çok güzel hem 2 kat hemde bezi çok kaliteli ☺️
Sibelikra https://instagram.com/enucuzbebekmarket?utm_source=ig_profile_share&igshid=1u5sxmv510vlj Bütün ihtiyacınızı karşılayacak bi site ve çok uygun
Hs4523 DidemKzlyelYolta bende aldım dün elime ulaştı bian umudu kesmiştim gelmiycek yanlışlıkla o fiyata düşürdüler diye şuan 18 tl tanesi çok iyi oldu çok mutluyum ve çok çok güzeller😍
Ezelavci DidemKzlyelYolta Aynen bende almıştım 4 tane 3 gün önce elime ulaştı benimde. Pişman oldum görünce hatta fazla alsaydım keşke dedim. 🤦♀️
Herseeyinasli Hepsi burada da günün fırsatlarında Weego travel bebek arabası 700 tl ye düşmüş. Almak isteyenler bir bakabilir. İlk fiyatı ise 1500 tl
Zmraemr Bebegimcanimm hepsiburada sayfasındaki kampanya mi acaba ? Bitti mi devam ediyor mu bu 1 tl lik urun ya da nasıl oluyor kısaca bilgi verebilir misiniz😊