Gaye_Enes Kızlar sırası değil ama bişey sormak istiyorum Bezmiâlem hastanesine giden varmı kontroller için
DidemKzlyelYolta Hepsiburada.com sitesinde mycey müslim omuz örtüsü 1 tl ye düşmüştü ve kargo ücretsizdi,bugün ürünler elime ulaştı ve çok kaliteli aynı zamanda çıt çıtlı olduğu için önlük olarak da kullanılabiliyor.%100 pamuk takipte kalın arkadaşlarlar tekrar indirime girebilir.Ben 4 adet sipariş ettim kargo ücretsiz 5 tl karşılığında ürünleri almış oldum.
Limonannesi DidemKzlyelYolta ben de aldım dediğiniz gibi çok güzel kim haber vermişti hatırlamıyorum ama burda görmüştüm haber verene teşekkür ederim 😊
DidemKzlyelYolta niayk burada başka bir arkadaş yazmıştı bende onu okuyup sipariş verdim😊gerçekten 1 tl 😊😊
DidemKzlyelYolta Tugbamete burada zaten söylendi başka bir arkadaş tarafından bizde onu görüp sipariş verdik.
Krks BENde burada görüp almıştım omuz örtülerinden eşim 9 adet almış çok uygun diye. Sadece sarı rengi indirimdeydi ve düz görünüyordu 2 gün önce elime ulaştı şansızıma yeşil ve desenli gelmiş gerçekten de kaliteli😊
Nazli67 Krks evet bende buradan görüp 4 tane aldım sarı ve düz olanı indirimdeydi ama yeşil ve desenli olandan göndermişler çok güzel hem 2 kat hemde bezi çok kaliteli ☺️
semazkcblc DidemKzlyelYolta bu tarz kampanyalara nerden ulaşabiliyoruz? Hepsiburada.com a girdiğimizde direk anasayfa da falan mı oluyor? Bir de kampayanların süreleri hakkında bilginiz var mı?