Deletedmom411 DidemKzlyelYolta bende almıştım 3 tane ama çok kaliteliymiş keşke daha çok alsaydım dedim 🤭 kesip ağız mendili bile olur yumuşacık bir tarafı :) burada paylaşan arkadaşa teşekkür ederim kargo da ücretsizdi 👏😁
Zmraemr Bebegimcanimm hepsiburada sayfasındaki kampanya mi acaba ? Bitti mi devam ediyor mu bu 1 tl lik urun ya da nasıl oluyor kısaca bilgi verebilir misiniz😊
DidemKzlyelYolta Zmraemr mycey omuz örtüsü hemde muslin 18 tl den 1 tl düşmüştü kargo ücretsizdi,ama kampanya sona ermiş😊
DidemKzlyelYolta Tugbamete burada zaten söylendi başka bir arkadaş tarafından bizde onu görüp sipariş verdik.
NazoCagan Kızlar ben dijital ten teması olmadan olcen ateş ölçer almak istiyorum en uygun nerde bulabilirim bilen var mı acaba
DidemKzlyelYolta NazoCagan hepsiburada sitesinden aldım.ürün elime ulaştı henüz kullanmadım ama fonksiyonlu bir cihaz.
Polo Star city avm de garaj günleri var. Dagiden lohusa geceliği aldm ordan 79 tl e. Avrupa yakası bahçelievler tarafında bi avm. Yakın olan gidebilir. 9 aralık son: ayrıca dolu başka bebek magzasıda var ve fiyatlar çok uygun
Kumral60 FatmaOrhan ben gecen defa yanlis hesabina bakmisim simdi tekrar baktim da cok hosuma gitti almaya karar verdim canm defo bile sayilmaz onlar cok uygun ve guzeller tesekkur ederim tekrar.