Blackmelody hilal3331 evet hepsi çok güzel ve katkısız mustela markasının her ürününü rahatlıkla kullanabilirsiniz
Hasretimmm minigin_annesi cook tesekkurler canim simdilik 3 kisi yarin devam edicigim 1 paket olana kadar 😂😂
minigin_annesi Yeniiannee yeniden dene istersen yarin mail adresine surekli bak oluyordur onaylandiginda haber geliyordur
SemraSnmezTuru Mrry ben yapmıştım 4-5 üyelik ama bugun sadece 1 paket 2 no geldi başka yok 😂 boşa ugrasmısım 🙈
AvBurcu minigin_annesi teşekkür ederiz. Bende üye oldum. Toplamda 8 adet bez gönderecekler sanırım 1 ve 2 beden. Bakalım benimki kaç güne gelecek😂 bu arada hangi kargo ile gönderim yapmışlar, telefona mesaj falan geliyor mu kargonuzun aşamaları ile ilgili
minigin_annesi AvBurcu MNG kargoyla geliyor🤗ama 4tane yolluyorlar ...hic haber felan gelmiyor zil caliyo mng kargo diye isim soy ismi soyledigi gibi paketi verip gidiyor😃bisey degil canim)
Esomami AvBurcu msj falan gelmiyo yurt ici kargo getiriyo bizede gelicekti 8 adet ama sadece 4 adet 2 numara geldi
Zmraemr MercimekHabbesi evet yaptım ve geldi sıkıntı olmadı ama instagram adresiyle iletişim kurdum aldığım pijama orada indirimdeydi siteden herhangi bir ürünü aldim kredi kartıyla ödeme yaptım ayrı ücret vermedim ınstagramdan beğendiğim ürün geldi