Ruyam34 Rose21 1 pakette 4 adet var 1 numaralı bez birde 2 numaralı bez var ikinci paket onda da 4 adet var şuanda kargoda önce bir paketi geliyor sonra ikinci
Suk Arkadaşlar jokerde bugüne özel 22:00 ile 10:00 saatleri arası park yataklarda baya güzel indirimler var. düşünenler bakabilir
FilizYamacGunduz behrem çok güzel olmuş bu 👍😊 kızlar bebecimo diye bi site var herşey çok uygun kıyafet anlamında girip bi dolaşabilirsiniz ☺️☺️
MercimekHabbesi FilizYamacGunduz bu siteden alışveriş yaptınız mı acaba ürünler gerçekten uygundu kalitelerini merak ettim
Dejavu59600 Nesliern sayfa için teşekkürler ben şimdi siz link atınca girip baktım banada uygun ve güzel geldiler alışveriş yapabilirim ne kadar kötü olabilir ki ürünleri zaten çok kısa zaman giydiricez sürekli büyüyecekler 😁
karamel sleepy internet sitesinde 30 Kasim'a Ozel 6 Natural Ped + 1 MakeUP 30 TL! miş bu sabah mesaj geldi ilgilenen varsa diye yazıyorum hamilelik sonrası için😀
Arzuu34 Bime bebek askısı gelmiş kızlar. Bizim buradaki bime çok az gelmiş. 4 lü olarak 3 tl. 2 tane 4 lü vardı sadece. Bu kadar geldi, başka da gelmez dedi. Alacaksanız beklemeden alın bence.