EsraOzturk Soobe sitesinde sabah 9a kadar seçili ürünlerde %60 indirim var hanımlar, bi bakın isterseniz
melise https://www.e-minico.com/babyjem-denim-cepli-bebek-bakim-cantasi-bordo-u-53295.html Mağazadan 140 a almıştım çok güzel bi çanta İndirime girmiş her rengi çok güzel ve kullanışlı tavsiye ederim 😊
melise Linasmommy 3 renginide yakından gördüm 3 de birbirinden güzeldi diğer eşyalarına uysun diye gri aldım ama mor renginde aklım kaldı çok naif sırıtmayan şık bi renk mavide aynı şekilde bana göre üç renkte hem kıza hem erkeğe kullanılabilir
Marria Sum0303 Sum0303 nasıl yaniii 😂 şimdi sadece e posta değiştireceğim ama adres aynı olacak yine bana mı gelecek
minigin_annesi Mrry ya canim ne sikintisi yaa🤣🤣🤣4tane icin para vermiycrn kargo parasi vermiycrn onun icinmi uzulucen))))😂😂😂
Mrry minigin_annesi sıkıntı derken kargo ücretinden bahsetmedim ki eşimide yaptım o yüzden dedim aynı adres diye🙂
minigin_annesi Yeniiannee yeniden dene istersen yarin mail adresine surekli bak oluyordur onaylandiginda haber geliyordur