minigin_annesi MerveMehmetKazkan canim primanin sitesine uye olun...Ondan sonra kampanyalar ve hediyyeler diye bir link var onun ustune tusla 2tane prima deneme paketinin ustune tusla sepete ekliyorsun ordanda evin adresini yazip onayliyorsun 1ay sonra gonderiyorlar bedava
Marria minigin_annesi canım merhaba bende dediğini yaptım ocağın sonunda Doğum yapacağım inşallah ilk çoçuğum. Kaç numara kullanmam gerekiyor ona göre işaretliyim bilgi verir misin
Mrry minigin_annesi şey bütün tanıdıkları yaparken üye😂adresi nasıl yapsak kendi ev adresimi versem hepsine prima Çakar mı😂😂
Hasretimmm minigin_annesi cook tesekkurler canim simdilik 3 kisi yarin devam edicigim 1 paket olana kadar 😂😂
minigin_annesi Merve71 aynen burda okuyum milleti kiskaniyordum ama bu gun bana da geldi ne kadar sansliyim🤣🤣🤣🤣
minigin_annesi Marria canim ikisinide isaretle araligin sonuna kadar gelir akraba dost tanidik kim varsa yap geliyor kargoyla bir paket cikarsan zaten 2numara geliyor yeter😂😂😂
Sum0303 Marria sen ikisini de işaretle. Şansına hangisi gelirse 😂 zaten 1 ve 2 veriyor. Yenidoğan için uygun olan 1 numara ama. Şansa gönderiyorlar galiba. Bende başvuru yaptım bugün. Hayta annemin kardeşimin adına da üyelik oluşturup onlar adına da yaptım 😂
Ruyam34 Yadimese prima sayfasına girdiğiniz üye ol dan mail adresi ve şifre ile üye olabiliyorsunuz , tahmini bebeğin Doğum tarihini istiyor o kadar sonra kampanya bölümünden bezleri görüyorsun onları sepete ekliyorsun adresimi giriyorsun bu şekilde
Sum0303 Mrry sadece e posta adresini değişik girmen gerekiyor. Onun dışında adres isim soyismi tel no kendininkiler yazdığında oluyor. 💕
Marria Sum0303 Sum0303 nasıl yaniii 😂 şimdi sadece e posta değiştireceğim ama adres aynı olacak yine bana mı gelecek
SemraSnmezTuru Mrry ben yapmıştım 4-5 üyelik ama bugun sadece 1 paket 2 no geldi başka yok 😂 boşa ugrasmısım 🙈