MamaB Gögüs kalkanında dr browns ve chicco da var tecrübeli anneler illa philips avent mi olmalı? 🤷🏼♀️ Ne farkı var
Polo MamaB yani en iyisi avent diyor kullananlarda Şimdi ucuz olsn die başka marka alıp kullanamadıktan sonra çöp olacagına Adam gibi olanı alır kullanırım.
Neslisahhh MamaB bence doğum yapmadan göğüs kalkanı alınmamalı. Gerekip gerekmeyeceğini bilemiyoruz çünkü. Gerekmezse boş yere para vermiş olursunuz.
Nesliern Kızlar instagram da bebelerin.com adresinden alışveriş yapan varmı bana çok uygun geldi ürünler nasıl acaba kapıda ödeme mevcut diyor ama emin olamadım
magi Kızlar bebek arabası önerileriniz neler?kullanıp memnun kalanlar var mı? N11de Pierre cardinde indirim vardı kararsız kaldım
Bademim magi benim aklımda Kraft travel araba vardı ama bugün ebebekte çalışan arkadaş concord neo isimli arabayı çok önerdi üretim olarak devam etmeyeceği için fiyat olarak eskiye Kıyasla çok uygun olduğunu söyledi şuan trendyol ve n11 de indirimli
Nesliern https://instagram.com/bebetreni.com.tr?utm_source=ig_profile_share&igshid=18t0nay5ctno2 Kızlar bu sayfadan alışveriş yapan varmı çok uygun geldi bana
Dejavu59600 Nesliern sayfa için teşekkürler ben şimdi siz link atınca girip baktım banada uygun ve güzel geldiler alışveriş yapabilirim ne kadar kötü olabilir ki ürünleri zaten çok kısa zaman giydiricez sürekli büyüyecekler 😁
Nesliern [bilinmeyen] öylemi ben müslin 20 tl fln görünce uygun gibi geldi teşekkür ederim cvp için 🤗
seymaerb Nesliern [bilinmeyen] kızlar instagramda ucuz kumaş diye bir sayfa var oray takip edin . Ben 100× 100 muslin bezini 4 liraya aldım kenarını makinede diktim. Mothercare penyesi satılıyor sayfada ondan da iki kat yapıp ağız bezi yaptım çok güzel oldu. Baya uyguna geldi hem de el emeği biseyler yapmak çok mutlu ediyor insani
iremby SelmaGl aldim evet henuz tam kullanmadim dogmadi bebegim ama deneme sürüşü yaptim ve gayet guzeldi
Englishteacher Kızlar watsonsta frei öl çatlak yağı 85 tlden 21 tl ye düşüyor 1 tane alma hakkı var bence kaçırmayın ben kullanıyorum çok güzel bi yağ indirime son 1 saat
Svyglc Englishteacher merhaba kaçıncı haftadasiniz faydası çok mu oldu? Ben bir adet aldım da şimdi bu tane daha alsam mı diye düşünüyorum 😊😊
iremby Krkckbraygt bende bubchen aldim kullanmadim tabi henuz ama iyi oldugunu duydum. Camasir icinde deterjan sivi aldim katilar sıkıntıylı olabiliyormus bir cok oyle yorum gordum. Kalinti birakiyor yipratiyor falan diye
iremby Krkckbraygt ben clean green aldim. Metro marketten. Internette siteside var satildigi yerlerin listesi falan google dan bakabilirsiniz.
iremby Yaminnaz civilden aldim ama yeni degil fiyatlari genelde indirimli bebek arabalarinda. Araştırmıştım. Ama model marka farkeder mi bilemiyorum. Benim aldigim baya uygundu
Sedakanikyis iremby Emziren annelerde giriliyor hala bu uygulamaya mesela ben doğurdum ama hala bakıyorum. Size gerek olmayabilir 😉