Derin_34 Kızlar gratisten niveanın bebek şampuanı sabunu ve bebek yağını 44 tl ye aldım indirim vardı
Derin_34 BurcuY kuzenim kullanıyodu memnun kaldığını söyleyince bende aldım umarım iyi olur:) alkol paroben fln yok içinde
Partk Kızlar casual cadillac air trona safe travel sistem 1500 tl n 11 de kuponda varda 1350 ye gelir bilginz olsun
Englishteacher Kızlar my valice marka bebek bakım sırt çantası n11de 120liraya düşmüş baya başarılı görünüyor bi bakın isterseniz. Yanında lansinoh göğüs ucu krem aldım 11tl indirim uygulandı 155lira gibi bi fiyat ödedim bilginize
Lylaalp Hs4523 ben İstanbul Kurtköy de seyhanlanlar diye bir marketten sleepy merhaba setini 30 tl ye aldım
Hs4523 Lylaalp dogrudur ama Kurtköye çok uzagım malesef😟 genelde internetten alıyorum bende pek gezme imkanım olmuyor çalışıyorum
Yeyy Lylaalp mrb hala indirim var mi acaba bilginiz var mi bide tam olarak nereye dusuyo yakininda bilindik neresi var haritaya yazip gitcz de almaya
Krks lavitaebella canım “en ucuz bebek matket” var bence kesin bakmalısın ben bütün ihtiyaçlarımı oradan tamamladım