Blackmelody iremby Hindistan cevizi yağı kullandım çok faydasını gördüm diğer yağlara gerek olduğunu düşünmüyorum
Polo MamaB yani en iyisi avent diyor kullananlarda Şimdi ucuz olsn die başka marka alıp kullanamadıktan sonra çöp olacagına Adam gibi olanı alır kullanırım.
Gnsll Blackmelody Blackmelody tuylenme yaptı muacaba hındıstan cevızı yagının tuylenme yaptıgını duymustum
nisanisa Blackmelody Aynen bende öyle 6.ayımda başlamıştım hala kullanıyorum hatta çatlak vardı biraz çatlaklarda gitti tüylenme falan olmadıda
Blackmelody Bir de Bepanthol pişik kremi 100gr n11 den 28₺ ye aldım daha ucuz satan görmedim bilen varsa haber etsin 😊 Ayrıca park beşik için yatak almayı düşünenler kesinlikle MOJE marka öneriyorum mükemmel yumuşacık ve %100 pamuk
Neslisahhh MamaB bence doğum yapmadan göğüs kalkanı alınmamalı. Gerekip gerekmeyeceğini bilemiyoruz çünkü. Gerekmezse boş yere para vermiş olursunuz.
Blackmelody Gnsll hayir kesinlikle yapmıyor öncesinde badem yağı kullanmıştım o yapmıştı o yüzden bırakıp Hindistan cevizi yağına geçtim. Kavanozda koyu kıvamlı hem de çok güzel kokuyor.
[silindi] TugbaDerin kupon hakkında bana bilgi verebilir misiniz?? Tam olarak ne oluyor bu kupon işi??
TugbaDerin [silindi] e Bebek in internet sayfasından 150 tl verip kupon alıyorsunuz telefonunuza mesaj geliyor bu kodla e Bebek mağazasına gidip 250 tl lik alışveriş yapıyorsunuz yani 100 tl hediye oluyor
Haticeozlem Aliceindunyasi watsons da uni baby 4 lu ıslak mendil 38.90 tl. Ikıncısini de alırsan 1 tl ye geliyor. Yani 8 paket ıslak mendil 40 tl ye gelmiş oluyor haberiniz olsunn indirimde.
eymenimoglusum MamaB henuz kullanmadim ama olasi bir durumda tabiki kullanacagim. Markalar arasi buyuk farklar olucgini sanmiyorum
Sedakanikyis iremby Emziren annelerde giriliyor hala bu uygulamaya mesela ben doğurdum ama hala bakıyorum. Size gerek olmayabilir 😉