Zmraemr A101 ürünleri ile gore değişiyor Karaman'da olanlar bebek yorgan ve yastığı aldim ben yıkadım da gayet iyi Zorlutekstil e ait ürün
SeherNilgnBakrc Deniizztuncer trendyolda bak canım dagi’nin alt üst takımını 55e aldım çok tatlı duruyor sabah 40’a düşmüştü ama stok kalmadı alamadım 55e görünce aldım normalde 180di
Kuslokumu glam koku olarak nasıl? Aşırı derecede hassasım en ufak kokuya öğürebiliyorum o yüzden soruyorum. Bir de kullanınca hiç çatlağınız olmadı mı?
glam Kuslokumu ben sadece karnıma sürmekte hata yaptım. Karnımda hiç olmadı çok şükür. Yarın 37. Haftaya giricem. Ama üst bacak, popo ve göğüslerde geç sürmeye başladığım için oldu. O da benim hatam tabi
Kuslokumu glam internetten alacağım için koklayıp alma durumum yok maalesef. Haftasonu 11.11 indirimini değerlendirmeyi düşünüyorum😊
glam Aselimmmm ben 110’a ebebek’ten almıştım şuan 120. Daha uygunları da denk geldi ama son kullanma tarihinden emin olamadığım için ebebek tercih ettim. Aldığınız ürünleri checkcosmetics.net’ten kontrol edin tarihlerini
Kuslokumu Aselimmmm şu an n11 de 98₺ ye var. Satıcı puanı da yüksek güvenilir sanırım. 11.11 de kullanmak için kupon ile indirimli alabilirsiniz. Ben de 2 marka arasında kaldım hangisini alsam diye düşünüyorum
landarch81 Aselimmmm ben bugün trendyoldan aldım 200 ml olandan. Sepette %15 İndirim ve kargo bedava ile 82 TL ye aldım.
Esilaminel Limonannesi evet emzirme sütyeni bana kullanişli ve kaliteli geldi 3 tane aldim 2 ödedim... Bedenimde buyudugu icin simdiden basladim kullanmaya...
Symali Deletedmom411 bende size birşey danışmak istiyorum:) hediye kartını kargoyla adrese mi yolluyorlar? kodla birlikte hediye kartını teslim alınca mı mağazaya alışverişe gidiyoruz?
Deletedmom411 Symali kargo gelmiyor telefon numarası veriyoruz ya sepete ekledikten sonra o numaraya kod geliyor onu kasaya gösteriyoruz :)
Aselimmmm Kuslokumu teşekkürler bende trendyolda kargo dahil 95 tl ye buldum. Daha uygunu varmı diye merak ettim
Symali Deletedmom411 çok teşekkür ederim hediye kartı ve kodunuz gönderilecek deyince ben kartı adrese yolluyorlar sandım. Tekrar teşekkür ederim iyi akşamlar
GulUmut Kuslokumu ben palmersi kullaniyorum, catlak falan yok simdilik 😁 gerci daha 29cu haftadayim, sonrasini bilemeyiz 🙄 ama benim tanidiklarim hep ovduler o yuzden ben de bunu kullandim
Kuslokumu GulUmut ben de hem kokusunun hem de etkisinin çok iyi olduğunu duymuştum. Fiyat olarak lierac’dan daha uygun ve ml olarak da pompalı şişesi daha büyük uzun süre gider diye düşünüyorum. Lierac’ın adı daha fazla duyulduğu için ün yaptı. Palmer’s Kullanan birini görünce çok mutlu oldum teşekkürler 😊 Siz nereden ne karara almıştınız hatırlıyor musunuz?
GulUmut Kuslokumu ben yurtdisindan aldim, galiba turk parasiyla 70,80 tl falan yapiyor, 2 ci yi kullaniyorum su an 😌 kokusu da fena degil, ben de hassastim kokuya karsi