GulUmut Kuslokumu ben yurtdisindan aldim, galiba turk parasiyla 70,80 tl falan yapiyor, 2 ci yi kullaniyorum su an 😌 kokusu da fena degil, ben de hassastim kokuya karsi
Symali Deletedmom411 çok teşekkür ederim hediye kartı ve kodunuz gönderilecek deyince ben kartı adrese yolluyorlar sandım. Tekrar teşekkür ederim iyi akşamlar
hmmokk Derderin henüz kulllanmadık ama beğendim ben arabayı puseti küçük ama araba çok güzel mima nın amcasının oğlu gibi😂
Aselimmmm Kuslokumu teşekkürler bende trendyolda kargo dahil 95 tl ye buldum. Daha uygunu varmı diye merak ettim
ceryil Kuponlar yardımıyla eksiklerimin hepsini tamamladım..E bebek kampanyasını haber verenlere çok teşekkür ediyorum..
CansuOztomurcuk Kuslokumu İkisini de kullandım, ikisinden de memnun kaldım 33+3’üz şimdiye kadar çatlamam olmadı. Sadece Lierac biraz daha çabuk bitiyor jel formunda olduğu için herhalde. Palmer’s daha uzun süre gidiyor. Lierac bitince tekrar Palmer’s almayı düşünüyorum.
Elcgulcan CansuOztomurcuk https://www.lidyana.com/palmers-palmers-cocoa-butter-formula-stretch-marks-250ml?gclid=CjwKCAiA_ZTfBRBjEiwAN6YG4eg4_nY956t_gmP8OIcRjmFhNgqtXRlI7hEiSjk_xs4urOMx39_olRoCNlYQAvD_BwE Bu siteye bi bak istersen
Elcgulcan CansuOztomurcuk bu sitedeki palmers mı acaba bende almayı düşünüyorum fiyatı nasl szce https://www.lidyana.com/palmers-palmers-cocoa-butter-formula-stretch-marks-250ml?gclid=CjwKCAiA_ZTfBRBjEiwAN6YG4eg4_nY956t_gmP8OIcRjmFhNgqtXRlI7hEiSjk_xs4urOMx39_olRoCNlYQAvD_BwE
Kuslokumu Eminedvrn ebebekte, n11 de ve trendyolda var bildiğim kadarıyla. Aklınıza gelen daha bir çok siteye girip bakabilirsiniz çoğunda olacaktır zaten. Fakat benim alacaklarım bu sitelerden olacak 😊
landarch81 Aselimmmm ben bugün trendyoldan aldım 200 ml olandan. Sepette %15 İndirim ve kargo bedava ile 82 TL ye aldım.
Zeynep_yat Kuslokumu ben lierac kullandım. Hiç memnum kalmadım. Jel türü ürünlerden ziyade yağ gibi olanlar daha iyi geldi. Eczaneden art de huile markalı aromatik yağ karışımını aldm. Ondan daha çok memnun kaldım. Tabi kişiden kişiye değişebilir.
Zeynep_yat Bebek arabasında markada çok kafam karışık. Travel sistem olanları çok beğeniyorum. Ağırlık ve kullanış kolaylığı olarak marka tavsiyeleriniz var mı?
SeherNilgnBakrc Zeynep_yat joie aldık e bebekten henüz kullanmadık ama bebek odasına her giren bir tur atıyor sürüşü açıp kapamak gayet kolay 😀
SaRaa Zeynep_yat elele allroad markaya bak çok hafif portbebeyle katlayabiliyor çok konforlu sürüşü çok kolay hantal değil kesinlikle
SemraSnmezTuru Kuslokumu e bebekte de indirim olacak mı bilginiz var mı ? Yazmışsınız ama baktım fiyatlar aynı. Mağazada mı olacak acaba ?