-zlhzynp- Arkadaşlar bu kuponu almak mantıklı mı yani mağaza fiyatları nasıl ben daha yeni hamileyim mağazasına gitmedim aşırı pahalıysa bir kaç parçayla geri döneceksek zarar etmez miyiz
behrem -zlhzynp- internette fiyatlarına bakıp karar verebilirsiniz. benim açımdan e-bebek'e özel markalardan alacağım şeyler vardı ve bu kupon çok işime yarayacaktı, o yüzden aldım. bu arada e-bebek'in fiyatları da gayet iyi, her bütçeye uygun ürün var.
Aslikannnn -zlhzynp- kupondan önce baktığımda magza ve internet fiyatları aynıydı hep indirimlerde aynı hatta. Kuponla birlikte magzayq zam olur mu bile mm
TugbaDerin behrem mağazadaki indirimli ürünlerde de geçerli mi bu kupon bilginiz var mı bazı mağazalar böyle kupon yapıp indirimli ürünleri vermiyorda
Derderin Merhaba; Ben kiwi 6 in 1 travel sistem bebek arabası almak istiyorum ama internet sitelerinde krem beyaz seçeneği yok Bildiğiniz bir yer varsa yardımcı olabilirmisiniz
hmmokk Derderin ben kremini hepsiburada dan almıştım ama şimdi baktım kalmamış bisikletcim.com i a bak bide istersen ya da acil değilse biraz bekle stoklar güncellenebilir
hmmokk Derderin https://m.n11.com/kiwi-egg-6-in-1-travel-sistem-bebek-arabasi-P274811513?Renk=MAVİ+SİYAH&gclid=EAIaIQobChMI8YvR_NnH3gIVQeWaCh3d6gAAEAQYAiABEgLLevD_BwE&gclsrc=aw.ds Burdan bakarsan krem siyahı da mevcut
Derderin hmmokk Krem siyah diycektim yanlış yazmısım:) Görüştüm ilgili kişilerle şubat ayından sonra renklerin gelecegini soylediler o tarihte benim için geç :)
Burcuuuuu Kızlar A 101 e dalan zeytinyaglı granül sabun tozu geliyor 500 gr 10 tl bi tane aldım erken acmışlardı kullanan var mı acaba
Usakli64 Burcuuuuu ben de alicam granul kullanimi onceden bi miktar suya konulunca daha kolay oluyormus erimesi acisindan
MeltemKurayTosun Burcuuuuu dalanin o geken urununun makinada tortu biraktiginicok kez duydum dalan roxy daha iyidiye duydum
Esilaminel Limonannesi evet emzirme sütyeni bana kullanişli ve kaliteli geldi 3 tane aldim 2 ödedim... Bedenimde buyudugu icin simdiden basladim kullanmaya...
Kuslokumu Merhabalar 🤗 Haftasonu olacak büyük indirimlerde çatlak kremi almayı düşünüyorum. Araştırmalarım sonucu LİERAC ve PALMER’S COCOA BUTTER Çatlak kremi arasında kaldım. Kullananlar fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim😊
GulUmut Kuslokumu ben palmersi kullaniyorum, catlak falan yok simdilik 😁 gerci daha 29cu haftadayim, sonrasini bilemeyiz 🙄 ama benim tanidiklarim hep ovduler o yuzden ben de bunu kullandim
CansuOztomurcuk Kuslokumu İkisini de kullandım, ikisinden de memnun kaldım 33+3’üz şimdiye kadar çatlamam olmadı. Sadece Lierac biraz daha çabuk bitiyor jel formunda olduğu için herhalde. Palmer’s daha uzun süre gidiyor. Lierac bitince tekrar Palmer’s almayı düşünüyorum.