Tubagrnc Ebebek kuponunu 150 tl ödeyerek alıyosunuz bi üyeliğe bi kupon satıyolar daha fazla mail adresiyle üye olursanız daha fazla da alabilirsiniz bez ve mamalarda kullanılamıyor bir fişte bir kupon kullanabilirsiniz mağazada istediğiniz şeyi alabilirsiniz örneğin 300 liralık kıyafet alışverişi yaptınız kuponunuzu kullanarak sadece 50 lira ödeyip çıkarsınız toplamda 200 lira ödemiş ama 300 liralık alışveriş yapmış olursunuz ben daha önceden de iki kupon almıştım 550 liralık alışveriş yapıp 350 lira ödemiştim şimdi yine iki kupon aldım çok karlı oluyor durumu olan varsa fırsatı kaçırmasın iyi bi indirim
Yaminnaz Şifre hemen geliyor gelmeyen arkadaşlar müşteri hizmetlerini arayın bence , bu arada kod bitmiş galiba sepete eklenmiyor çünkü 5 bin adetle sınırlıydı
Deletedmom411 BurcuY kod mağazalarda kullanılıyor canım mağazadan alışveriş yapıyorsun, 150 tl kik ayrı 100 TL lik ayrı bir kod geliyor iki ayrı kod geliyor yani 24 Kasım 23:59 a kadar bebek bezleri ve Biberon Mamaları hariç alışverişte kullanılıyor :)
Symali Deletedmom411 bende size birşey danışmak istiyorum:) hediye kartını kargoyla adrese mi yolluyorlar? kodla birlikte hediye kartını teslim alınca mı mağazaya alışverişe gidiyoruz?
Zeliha61 Deletedmom411 mesela canım bebek bezi mamalar hariç diyor ya bende nette ki alışverişi bez biberon ile yapsam avm den kuponla diğer alışverişleri yapsam olur mu ? Yoksa hem net hem avm alışverişinde mi bez mama alınmıyor bunu anlayamadım
Edizefeninannesi Kızlar bu ebe ek kuponunu aldıktan kaç gün sonra kullanmamız gerekiyor peki belli bi tarihi var mı ?
pamuk_anne Edizefeninannesi sitede 100₺ kısmı için son tarih 24 Kasım yazıyor ama gelen mesajda çek ve indirim kuponlarinizin son kullanma tarihi 24 Kasım yazıyor. Herhalde her ikisini de o tarihe kadar kullanacağız. Gidince sormak lazım.
Sema58 Kizlar merhaba instagramda bir sayfa yeni acilmis arkadasim yaptirmis kapi susu ve yastik cok uygun fiyata begendigin urunlerin resmini gonderiyorsunuz aynisini yapiyor gul_tsrm