Aliceindunyasi minigin_annesi hemen gelmiyor canım benim geçen sefer 2güne geldi müşteri hizmetlerini ararsın sonra ben aramıştım öyle gelmişti
minigin_annesi Aliceindunyasi heee tamam ben bilmedigim icin ilk kez katildim tesekkur ederim yinede😍🤗
Minikkurabiye Sulemrahkuzey civilde vardı canım ben 100 bedennaldim nornal dantelli sutyen 1 tane kalmis 17 tlye aldim cok da güzeldi bulunduğun şehirdeki civile bakabilirsin bedeni azalanlari indirime koyuyorlar emzirme atletinide 25tlye buldum düşmüştü fiyatı o da tek beden kalmıştı 47 tl den düşmüştü oraya bakabilirsin.
BurcuY Deletedmom411 kuzum Bişi sorcam bunu alıp 150 tl ödüyoruz sonra alışveriş yapmıyoruz dimi netten kuponla gidip 250 tl lik alışveriş yapıyoruz direk
glam Evet internet sitesinden alışveriş yapmıyosunuz. Sadece kod için 150₺ ödeme yapıyorsunuz. Size gelen 2 şifreyle beraber mağazadan alışveriş yapabilirsiniz Derin_34 BurcuY
Deletedmom411 BurcuY kod mağazalarda kullanılıyor canım mağazadan alışveriş yapıyorsun, 150 tl kik ayrı 100 TL lik ayrı bir kod geliyor iki ayrı kod geliyor yani 24 Kasım 23:59 a kadar bebek bezleri ve Biberon Mamaları hariç alışverişte kullanılıyor :)
clksda Arkadaslar iki tane kod geldi. 150 tl lik ve 100 tl lik. Mesela 270 liralık bir ürün alsam. Bu iki kodu da kullanabiliyor muyum.
BurcuY glam anladım kuzum aldığın şeylerin fiyatı önemli değil herhalde sadece bez ve biberınlarda geçerli değil dimi ? Ya şey yazıo su da sitede ondan tereddüt etttim kodlar telefona verilen siparişler size kargo yapılır diodu ondan sordum ☺️ Çok çok çok teşekkür ederim kuzum ☺️
Kurabiyecik Kızlar trendyolda prima premium care bebek bezi 88li 2 numara 59,99 bana uygun gibi geldi. Bebek bekleyenler alıp istifleyebilir. Jokerde de 30lu unibaby yenidoğan ıslak mendil 209,99