Yaminnaz 250 liralık alışverişi 150 liraya yapmış olacaksınız yani 100 lira bedava olmuş olacak tutar 270 lira ise 170 vereceğiz ben öyle anladım yani bize 100 liralık çek vermiş oluyor
fatmanurkantar Yaminnaz ben Pazar günü Adana Öğretmenler Bulvarı şubesinde kullandım 269tl tuttu kasa görevlisi önce 150 TL’yi düştü ardından 100 tlyi bende 19 tl ödedim çıktım üzerinde olması herhangi bir sorun olmaz sadece bir alışverişte bir kupon oluyor
behrem kupon var diyenler link atabilir mi acaba? kupon gözüküyor ama stok yok diyor. yanlış yönlendirmeyelim insanları lütfen.
Deletedmom411 behrem https://www.e-bebek.com/ebebek-magaza-kuponu-internetten-150-tl-ye-al-magazada-250-tl-kullan-p-mgzkpn001002
BurcuY Deletedmom411 kuzum Bişi sorcam bunu alıp 150 tl ödüyoruz sonra alışveriş yapmıyoruz dimi netten kuponla gidip 250 tl lik alışveriş yapıyoruz direk
Kelebek1 Bademim mağazadan alışveriş yapsak hediye çeki veriliyor mu yoksa sadece internetten alışverişlerde mi ?
Esomami Fbd bende goremedim sadece indirim yazio fiyatlar ayni bence😂😂 dun sirf gezmistim indirim olcak die bi degisiklik yok
minigin_annesi Kizlar o kuponu almaya calisiyorum numarama onay kodu 2saattir gelmedi gec mi geliyo acaba?
Aliceindunyasi minigin_annesi hemen gelmiyor canım benim geçen sefer 2güne geldi müşteri hizmetlerini ararsın sonra ben aramıştım öyle gelmişti