Aliceindunyasi SecilAhsenSura internet sitesine girip sepetine ekleyip alıyorsun sonra kod geliyor onunla mağazada 250tl lik alışveriş yapıyorsun
Tugce60 Kızlar 11.11 tarihe özel English Home da 11₺e bir sürü ürün var. Ben içlerinden biberon ısıtıcı ve alt açma bezi aldım. Bir bakın isterseniz 🤗
Minikheyecan Aliceindunyasi peki şöyle sorayım elektrikli pompa aşıcam 270tl lik mesela onu 150+20=170 tl ye mi gelecek canım
glam Derin_34 Minikheyecan ben aldığımda 250’yi geçen alışveriş yapmıştım aradaki farkı ödedim sadece. (270₺’lik yaptım 20₺ ekstra ödedim)
Derin_34 Aliceindunyasi pek anlıyamadım bu indirimi açıklayabilirmisiniz acaba. Yani 150 tl lik alışveriş yapıcaz sonra? :)
Aliceindunyasi Derin_34 internet sitesinden kuponu sepete koyup alıcaksınız size bi kod gelicek sonra bu kodla mağazaya gidiceksiniz ve toplam 250tl değerinde alışveriş yapıcaksınız 100tl hediye gibi oluyor 😃
Aselimmmm Siyah incide pijama takımları var trendyolda benim kızım olcak ama mavi bitane kapabildim evde giyerim diye aldım yinede bi bakın isterseniz https://m.trendyol.com/siyah-inci/mavi-kadin-pamuklu-likrali-hamile-pijama-takim-1808-p-2087108?boutiqueId=199413