Miray06 Esra8861 manifaturacı da satılıyor söylersen verirler iki kat oluyor zaten kenarlarınıda katlayıp kullanıyorsun açıkcası internetten hiç bakmadım ben dışardan aldım.
AysenurBs Eminee29 kuruttum bişey olmadı, kadife atmadım, korktum bozulur diye. Battaniye müslin çorap badi zıbın herşeyi kuruttum. Triko battaniyeyi de attım, biraz topladı gibi oldu, sizde varsa atmayın 😅 onun dışında bi sıkıntı olmadı.
mrymdnr Hanımlar uygun fiyata ama çiçekli böcekli olmayan yıldızlı çizgili gibi tek kişilik montesorri yatağımız için nevresim takımı arıyorum bildiğiniz yer varmı dikimleri sordum 200-250 den aşağı yok neredeyse
Turna mrymdnr gereksiz pahalı internette bende araştırdım baya sonra bizim burda sosyete pazarı var ama herşey var güzel bi pazar orda karşıma çıktı nevresim yastık çarşaf 35 e aldım ve çok güzel kızlar cevrenizde varsa o tarz yerler bakabilirsiniz
Bskrt glam bende bugn baktm pentide 3 al 2 öde hep devam ediyor dedi çalışan kız. 3 tanesi 140 liraya geliyor kumaşı da gayet kaliteli. Sütü de dışarı taşırmıyormuş, ıslanmıyor yani dışı
haceryasar Ya çok fazla yazı oldu üstte yazanları asla okuyamıyorum... @adm lütfen yeni post açar mısınız bu konuyu