Kumral60 pelinimben canim sunny baby tiamo aldim fatih bebekden 500 tl ye dusmustu baska yerlerde daha pahali gul kurusu rengini henuz bebis doğmadı ama kurdum cok begendim ona da bakabilirsin.
FadilezkanYlmaz [bilinmeyen] ben aldım şuan göğüslerim de kullanmaya başladım Doğuma az kaldı diye. Benden önce ablam kullandı bir haftada iyileştirdi geri verdi bana
FadilezkanYlmaz Tugce60 Silverette markası kendi sitesinden aldım Silverette Türkiye diye 295 tl idi aldığımda
Miray06 Esra8861 ben mustela hoşgeldin bebek setini aldım.İnternette çeşitli fiyatlar var uygun olan bir yerden alabilirsin.Banyo lifi olarak mermerşah bez aldım daha sağlıklı...
mrymdnr Kubdenya Uğurlu bebede var bildiğim kadarıyla Birde burdada var https://instagram.com/tiny_and_baby?utm_source=ig_profile_share&igshid=1d2wojj6ogkds
Miray06 [bilinmeyen] ben de carters dan alışveriş yaptım indirimli ürünleri vardı kaliteside çok çok iyi....
Fbd Zmraemr evet canım omunda sordum yüzde yüz pamuk tu şimdi pamuktan pamuğa da çok fark var elbette ki her yüzde yüz pamuk dediklerinde dokunuyorum hepsinde farklı his alıyorum ona dokunmadım sadece yüzde yüz pamuk yazıyordu onu gördüm resim atmıştı 😊
Fbd Busu48 valla canım bende bir kaç yere sorayım alayım ona göre dedim de 20 tl 22 tl arası bişey dedi 3 4 yer pahalı geldi senin dediklerin
mrymdnr Busu48 Hepsiburadadan alan arkadaşlarda çoktu memnun olduklarını söylüyorlardı isterseniz birde orayı inceleyin fiyatları gayet iyi
SemraSnmezTuru mrymdnr evet ama kraft kağıdı ve çok kalın. Elinize makas alıp kesmedikçe yırtılacak gibi değil 😊
Derin_34 Kızlar trendyolda molfix 1 numara(2-5) 132 li 70 lira kargoda bedava nasıl sizce Hepsi buradAda 65 tl