dozdemir mrymdnr https://www.intaslar.com ben bu siteden poplin kumaş aldim nevresim diktirmek için. Bir de müslim kumaş çok güzel geldiler beğendim bı bakın desenlerine kumaşı da guzeldi
mrymdnr dozdemir ayy çok teşekkür ederim hemen baktımda gerçekten güzel desenler var fiyatıda iyi teşekkür ederim 😊 Sorunsuz alışveriş yaptınız sanırım dimi
bktyldz Polo Bende az önce aldım paketi, evet hepsi gayet güzel. Geçen gün soobedeki indirimden aldığım ürünler de çok kaliteli, yumuşacık kumaşları.
Kumral60 Polo aynen benimki de cok guzel cikti cok begendik hatta ben yine kalanlardan sipariş verdim 😁 esim al dedi cok sevdi.
Miray06 Esra8861 manifaturacı da satılıyor söylersen verirler iki kat oluyor zaten kenarlarınıda katlayıp kullanıyorsun açıkcası internetten hiç bakmadım ben dışardan aldım.
SemraSnmezTuru mrymdnr evet ama kraft kağıdı ve çok kalın. Elinize makas alıp kesmedikçe yırtılacak gibi değil 😊
SemraSnmezTuru Kubdenya ikili set aldım. Biri büyük boy onu oyuncak torbası olarak kullanıcam. Biri de küçük kirliler için 90 tl.
Kumral60 Esomami canim son urunleri kapatiyorlar artik melisbebeyi yoksa cok iyi olurdu... ilkkez netten kiyafet aldim ve memnun kaldim.
Sulemrahkuzey Canlar emzirme sütyeni alıcam ama ben öyle penye türü sevmiyorum rahat edemem yani içi süngerli dolgulu veya destekli var mı öyle bildiğiniz alıp kullandığınız memnun kaldığınız
Minikkurabiye Sulemrahkuzey civilde vardı canım ben 100 bedennaldim nornal dantelli sutyen 1 tane kalmis 17 tlye aldim cok da güzeldi bulunduğun şehirdeki civile bakabilirsin bedeni azalanlari indirime koyuyorlar emzirme atletinide 25tlye buldum düşmüştü fiyatı o da tek beden kalmıştı 47 tl den düşmüştü oraya bakabilirsin.
Lalin06 mrymdnr ben miniystore bebek giyim instagramdan aldım çok güzel indirimliydi 34 .90 a aldım bugün genişinin beşiğini hazırladım serdim ocağın ilk haftası doğumum beğendim yani nevresim
mrymdnr Lalin06 Ben bebek beşiği için lcw dan aldım bide ayrıca montesorri yatak yaptırdığımız için 90*190 ölçüde nevresim arıyorum