Nilgnlkebay BurcuY https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/bebek-besigi-bebek-arabasi-puset-anakucagi-portbebe-bakim-cantasi-kanguru-puset-yagmurluk-374987327
SemraSnmezTuru Kubdenya ikili set aldım. Biri büyük boy onu oyuncak torbası olarak kullanıcam. Biri de küçük kirliler için 90 tl.
Mervus Busu48 canım ben Avrupa networking diye bileye üye oldum kendim almak için iyi de oldu hamile eşyalarımı oradan aldım full satış yapmak için değil de kendim almak için üye oldum tek dezavantajı 120₺ en az alışveriş gerekiyor ben de bir kaç emzirme atleti çamaşır vs derken buldu zaten fiyatlar dışarıya göre daha uygun ve tamamen pamuk ben memnun kaldım tavsiye edebilirim
AysenurBs Busu48 carrefourdan nbbnin sütyenini 27₺ ye aldım, civilden de nuvita diye bi marka aldım 23₺. Atlet normal askılı atlet kullanıcam, o yüzden almadım, doğumdan sonra ille lazım olursa alırım , ama hepsiburada da 19₺ ye vardı, en uygun orda gördüm.
pelinimben Herkese günaydın ☀️ Park yatakta hangi markaları aldınız acaba? Alıp da kullanan çok memnun olduğunuz marka var mı🤔
Zmraemr pelinimben daha kullanmadım ama Kanz pretty aldık babymall sitesinden 534 tl idi aynı ürün civilde 650 trendyolda 800 küsur idi ve cok da güzel içine yatağı da e bebekten kraft yataş visko aldim 216 tl indirimde idi başka sitelerde daha pahali
Kumral60 pelinimben canim sunny baby tiamo aldim fatih bebekden 500 tl ye dusmustu baska yerlerde daha pahali gul kurusu rengini henuz bebis doğmadı ama kurdum cok begendim ona da bakabilirsin.
glam Busu48 GulUmut penti’nin emzirme sütyenini çok tavsiye ederim. 70₺ ama 3 al 2 öde var. Hamile taytı da almıştım 2 tane. Geçenlerde 45₺’ye düşmüştü emzirme sütyeni. Belki bu haftasonu ya da kasım sonu black friday indirimi olur. Emzirme atletini de 25₺’ye aldım kumaşı çok güzel. Markası obje
Bskrt glam bende bugn baktm pentide 3 al 2 öde hep devam ediyor dedi çalışan kız. 3 tanesi 140 liraya geliyor kumaşı da gayet kaliteli. Sütü de dışarı taşırmıyormuş, ıslanmıyor yani dışı
Tostos Dikkat! sizleri de uyarmak istedim @annebebek_susleme adlı ınstagram sayfasından alışveriş yaptım. Urun set halindeydi. Kapı süsü çerçeveden çıkmış buruşuk ve yapıştırıcı lekeleri ile bana geldi. Asla ve asla arkasında durmayan ve hemen engeli basan bir sayfa. Üslûp zaten çok çirkin dikkat edin
Fbd Zmraemr evet canım omunda sordum yüzde yüz pamuk tu şimdi pamuktan pamuğa da çok fark var elbette ki her yüzde yüz pamuk dediklerinde dokunuyorum hepsinde farklı his alıyorum ona dokunmadım sadece yüzde yüz pamuk yazıyordu onu gördüm resim atmıştı 😊