Bskrt Hdamla iki günde geliyor genelde. 10 kez fln aldm bşyler hiç sorun yaşamadım Büyük parçalar küvet yatak vs de aldm gayet memnun kaldm
Hdamla Fbd bana ups ile geliyor ve inşallah yarın gelir dediğiniz gibi olmaz 😞 çünkü çok istiyordum filden sonunda aldım 😂😂😂
Nilgnlkebay https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/bebek-besigi-bebek-arabasi-puset-anakucagi-portbebe-bakim-cantasi-kanguru-puset-yagmurluk-374987327 İnceleyin çok uygun almayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz bayanlar
Busu48 Hanımlar emzirme sütyeni veya atletini alan varmı? Nereden aldınız? İç çamaşırı dükkanlarında tane fiyatı 40 50 liradan başlıyor çok pahalı geldi bana..
Bskrt Busu48 bence sütyende özellikle uyguna kaçmayın derim. Pamuklu ve ergonomik olması çok öneml, pentinin gayet güzel indirimler oluyor takip edin
Guldenn Busu48 ben bu eskiden 1 tlciler diye tanımladığımız yerde 20 tl ye buldum ama asla kullanmayacağım bir şey olduğu için almadım oralara bakabilirsiniz
glam Busu48 GulUmut penti’nin emzirme sütyenini çok tavsiye ederim. 70₺ ama 3 al 2 öde var. Hamile taytı da almıştım 2 tane. Geçenlerde 45₺’ye düşmüştü emzirme sütyeni. Belki bu haftasonu ya da kasım sonu black friday indirimi olur. Emzirme atletini de 25₺’ye aldım kumaşı çok güzel. Markası obje
Busu48 Bskrt Ya orası öyle de 2 sütyen 2 atlet nereden baksaniz 100 lirayı aşıyor hiç indirim yakalayamadım
SemraSnmezTuru Eminee29 ben instagram da frucha tasarımdan oyuncak ve kirli torbası yaptırdım. Çok tatlılar bakabilirsiniz 😌
Pelus Busu48 aceleniz yoksa daha black friday ve yılbaşı indirimleri var. Hm deki sütyenler de güzel.
Kenanizm18 Busu48 le jardinin güzel penye tarzında arıyorsanız tavsiye ederim özellikle kış için atlet daha büyük kolaylık. 2 südyen 2 atlet aldım daha da almayı düşünüorum ben dogum yaptım tavsiye ederim.
SemraSnmezTuru Hilallalal ben ikili set şeklinde aldım. Biri büyük boy biri küçük boy. Büyük boyu oyuncak torbası olarak küçüğü de kirli torbası olarak kullanacagım. İkisi kargo dahil 90 tl. Tek tek de satılıyor. Orta boyuda var. Msj atarsanız ayrıntılı fiyatta gönderiyor. Ben şimdi hatırlayamadm 😌