Minanin_Annesi Gratis de Her şey %50 ındirim varmış bebek ürünleri vardı sanırım giden var mi bakalım fiyatlar nasılmış 🤗
glam Minanin_Annesi ben gittim bebek ürünleri hiç bakamadım, ama indirim güzel. İnanılmaz sıra vardı arkadaşım benim için de bekledi tam 1.5 saat. Bu halimle asla dayanamazdım yoksa😞
MelekMervertlek Minanin_Annesi fiyatlar çok iyi sebamed 500ml şampuan 29 tl desitin pişik kremi 16tl unibaby ıslak mendil 4lü paket 20tl
Babydr Minanin_Annesi sebamed şmpuanı aldım 20 tl di bebek pamugu aldım 5 tldi bide desitini pişik kremi aldım 15 tl di yarı fiyatına hepsi
Minikheyecan Ayseoztrk yok sütyen olarak 85 kullanıyorum simdi 100 beden aldım. Beden olarak oldu göğüs kısmo büyük biraz ama o da doğuma kadar dolar fikrindeyim😬😬😬
CansuOztomurcuk glam Hamile olduğun için öncelik veriyorlar. Ben söylemeden çalışanlar söyledi bana, sizin sıra beklemize gerek yok önceliğiniz var diye. Gerçekten acayip sıra vardı.
MSemihA Merve71 ben hepsi burada dan sevi bebe nin reflü yatağını 62 Tl ye aldım 4-5 gün önce güzelde geldi şimdi kampanya devam ediyor mu Bilmiyorum bi göz at istersen.
MelekMervertlek Kızlar gratiste tüm ürünler %50 indirimde bebek ürğnlerinde sebamed şampuan 29tl desitin pişik kremi ve unibaby ıslak mendil dikkatimi çekti ayrıca hamilelere öncelik varmış hiç bekletmiyorlar hamileyim diye söyleyin hemen alıyolar kasaya
AvBurcu MelekMervertlek bende bir sürü şey aldım ıslak mendiller çok uygun fiyatlı. Bebek şampuanları ve bebek deterjanı alabildiklerim arasında yarın kalırsa bişeyler yine uğramayı düşünüyorum. Mutlaka bakın
MihricanEbruAydnArslan Kızlar antares eve de %50 indirim vardı Sebamed bebek sabunu 14,95 100 mml pişik kremi 19,95
Kairem Melis bebe fiyat olarak çok uygun ama bütün ürünler neredeyse tükendi diyor yeni ürünler hangi gün geliyor bilgisi olan var mı
Guldenn Kairem https://www.cillim.com/5li-citcitli-erkek-bebek-body-seti-13993 erkek zıbınlarında indirim var kızlar ve bir çok üründe kargo bedava ben sipariş verdim
Edizefeninannesi Guldenn bnde şimdi uygun fiyatları görünce bayağı alışveriş yaptım inşallah güzel gelirler 🙏😀
MelekMervertlek Minikheyecan granül şeklinde olanlardan vardı yanlış hatırlamıyosam 15tl falandi ama granil olanlar renklerde solmaya sebep oluyor dediler almadım ben
Bilgenizamo Sevgili @adm , neden sürekli etiketi -sabitlemeyi kaldırıyorsunuz, bulmakta güçlük çekiyoruz. Gayet yararlı ve herkes tarafından takip ediliyor.