MelekMervertlek Minikheyecan granül şeklinde olanlardan vardı yanlış hatırlamıyosam 15tl falandi ama granil olanlar renklerde solmaya sebep oluyor dediler almadım ben
Minikheyecan Hlybebek hepsiburada dan indirimde aldım organik marka adını hatırlamıyorum 24 tl idi sanırım
Alyatospik Hanımlar ucuz Bebek kıyafeti satan siteler var mı hemde ürünleri güzrl olan instagram da varsa söyler misinz
Guldenn Alyatospik enucuzbebek market ben sipariş verdim bugün gelirler kalitesini söylerim https://www.cillim.com/5li-citcitli-erkek-bebek-body-seti-13993 bu siteden de sipariş verdim bakalım artık
CansuOztomurcuk glam Hamile olduğun için öncelik veriyorlar. Ben söylemeden çalışanlar söyledi bana, sizin sıra beklemize gerek yok önceliğiniz var diye. Gerçekten acayip sıra vardı.
glam CansuOztomurcuk öyleymiş ben de bugün gratis çalışanına sordum. Ama raflar bomboştu hiçbir şey alamadım🙈
BurcuY adm nerden arama yapılıyo acaba ben çözemedim. Ayrıca takip ettiğim halde yaZılanların bildirimleri gelmio neden böle oluo ki 🙄
PsikologMeltem adm admincim benim forumlarda yazdığım yorumlarımı siler misiniz ? Ya da ben nasıl sileceğim
Niss19 Hamişler carrefoursada bebek bezlerinde kartina ozel yuzde yirmi indirim var. Bn 112 tanesini 40 loraya aldim primanın
SemraSnmezTuru Yeyy hazır kesilmiş dikili bi şekide. Bildiğimiz muslin yani ama fiyatına göre çok çok iyi.
Haticeozturk Minikheyecan banada yaninsekilde yani şahsen ben ebebkdekilerden bir fark bulamadım sadece desen li falan ebebkdeki gayet iyi ne olcak banyodan banyoya kullancak