cyakdemir Merhabaaa, 19-20 ekim tarihleri arasında gratiste, gratis karta özel tüm ürünlerde %50 indirim varmış, bilginiz olsun 😘😘
Hilallalal Havvasoyd e bebekten bugün aldım canım 38 liraya 2 tane aldım hatta sitesinde kalmamış sarı rengi diğer renkleri de çok pahalı ordan bakabilirsin modele mağazalarda var
Mercimekannesii Ya sabitlemeden ndn kaldırıldı bu post 🙄 bulmakta zorlanıyorum ne guzel indirim takip ediyoduk
busraalibebisi Blackmelody 60*120 chicco marka oyun parkı gri ve mavi renkte 70*120 Soobaby marka oyun parkı yatak gri renkte var ikisinn fiyatı da 250 TL. Mağazadan dan geldiği gibi duruyor kutusunda hiç kullanılmamıştır.
Denizpekdal aysgl13 https://www.hepsiburada.com/dunya-plastik-bebek-kuvet-seti-5-parca-p-HBV000005LUM1?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.nelk.6809.abo-bebek-bakim-kozmetik-saglik-pla&gclid=CjwKCAjw3qDeBRBkEiwAsqeO7ufqk22aVtN6zahUi6ThJPr_QuU1cIuC-Ij8PEI9IAghrbVy4J58yBoCLn0QAvD_BwE ben aldığımda 70 tlydi.
glam Burts and bees şampuan ve pişik kremi aldım. En ucuz şampuan hepsiburada’da 110’a buldum, pişik kremi trendyol 70.
semazkcblc Kızlar instagramda kanzbebekartal var ürünlere bakabilirsiniz ordan. Asıl mağazası da kartalda. Beneto marka bebek arabası ve pusette kampanya yapmış 25.yıla özelmiş. 20 Ekimde saat 1 de kamyondan 200 tane bebek arabası ve puseti 459 TL ye satıcakmış bilginiz olsun.
Minikheyecan Ayseoztrk geldi atletim göğüs kısmk biraz büyük ama daha 30. Haftamdayım muhtemelen iyi olacak cok sıkması göğüs kanalları için iyi değil diye biliyorum. Ben memnun kaldım
Ayseoztrk Minikheyecan normal kendi bedeninizi mi aldınız? Bir de boyu nasıl uzun mu ? Cevap verdiğin için çook teşekkür ederim 😊
Minikheyecan Ayseoztrk yok sütyen olarak 85 kullanıyorum simdi 100 beden aldım. Beden olarak oldu göğüs kısmo büyük biraz ama o da doğuma kadar dolar fikrindeyim😬😬😬
HiranurA https://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/bayan-3-lu-lohusa-pijama-ve-sabahlik-takimi-1-sinif-urun-382806645 lohusa pijama takimi fiyati cok uygun ve kaliteli hamisler 😊
Littlemisssunshine Polo carters kalitesinde beklediniz sanırım o fiyata 🤣🤣 yerel çarşılar olsun büyük bebek mağazaları olsun istanbul ankara ve eskişehirdeki birçok mağazayı da gezmiş biri olarak muadilleri 30 40 tlye satılırken aşağı yuksrı aynı kalitede bir pijama takımını 14 tl ye alabilmek iyi bir avantaj bence.