cananbasara Bilge35 bende canım en çok pusetine bayıldım içinde bebişimi uyuttuğum günleri hayal edip durdum rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepimize inşallah
semazkcblc Kızlar montessori yatakları uygun nerden bulabilirim bi fikri olan ya da bilen var mı? İstanbul anadolu yakasında. Hazır da olabilir yaptırabilirim de
Nefesimm semazkcblc Noktabebeistanbul adresinde 3.bin kusurdu haziri dolabi sifonyeriyle Her şey icinde cok guzel di yerim olmadığı icin normal oda almıştım instgramdan bakin yada faceden magaza pendik koprusnde az asagimda
BMH semazkcblc canım ben ikinci kızımı bekliyorum ilk çocuğum 2.5-3yaşına gidiyor ona oda yapmak istedim senin gibi montessori yatağı beğendim ama internetteki fiyatlar fena bunun üzerine ben de marangoza yaptırıyorum şuanda
Busranurasikk YoremBal ben lcw dan almıştım göğüsüm çok büyüdü diye farketmeden emzirme sütyeniymiş ama giyemiyorum valla sporcu atletine devam 🙈
burcuakbasss BetlYldrmErdem sanırım tam karsisina dusmuyor yanlis yonlendirmiyim ama kesinlikle karsi yolunda yakinlarinda
Mgaktas Lydian ürünleri nasil kaliteli mi güvenilir mi site.. gördüm instagramda hatta takip ettm ama emn deglm dha
Lydian Mgaktas çok ucuz diye bende şüpheye düşmüştüm ama memnun kaldım yıkadım ütüledim hiçbir şey olmadı. Ürünü istedikten sonra birkaç gün içinde hemen ulaşıyo kapı da ödeme de yaptım kredi kartıyla da yaptım bi sorunla karşılaşmadım
Pamukkkk Burcu16 canim ben aynisini n11 de 55 tlye aldim reflu yatagi ama kiraz cekirdegi yok bilginiz olsun
Burcu16 Pamukkkk doğrudr benimkinde var bide kaymayı önleyici ayak kılıfı vardı 95 miydi neydi inşallah hepimizin işine yarar hayırlı olsun sizede
Tugbamete Ebruebru ben 2 tane eşofman takımı çıngıraklı penye alt penye battaniye falan aldım güzeldi ürünler memnun kaldım hatta battaniyenin penyesi yumuşacık çok hoşuma gitti bidaha aşışveriş yaptığımda tekrar penye battaniye aşıcam ordan
Tugbamete Linasmommy ben bübchenin bebek bakım setini aldım birde 3 tane pijama takımı aldım sonradan sorunsuz geldi ve ürünlerin yeri güzeldi memnun kaldım ben arada bakıyorum indirimlerden yararlanmak için
Meryem34 Duygus55 az önce gittim bitmiş ya sepet beşikler yarıya inmiş kız öyle dedi 400 500 gitmiş dün bitti dedi iki tane anne yanı kalmış 🙂
DuyguEyupoglu Yasemin30 Amazondan alan biri vardı en başta o sizmiydiniz hiç alışveriş yapmadım en uygun orda var ama kiraz çekirdekli 91₺