Tugbamete Linasmommy ben miniço dan bübchen marka aldım şampuan duş jeli bebe yağı vucut sütü el yüz kremi pişik kremi bebe pudrası kargo bedava 119 tl verdim tanesi 20 liraya gelmiş oldu normalde sadece şampuanı 40 tl civarında uyguna geldi baya
Doa YoremBal Tugbamete çok uyguna almışsın. Ben 400ml yıkama jeli 49 TL ye bebek yağ 200ml , pişik kremi 75 ml ve pişik önleyici kremini150 ml ise 59 TL ye aldım.
Bilge35 pamuk_anne canım cogu battaniye öyleymiş bende bakınca sasırmıştım ama şu peluş baktaniyeler falanda polyester😊 mağazada ki fiyatı ne kadar
DuyguEyupoglu ppapatyaa İndirimleri fiyatları baya uygun aldınız mı burdan bişey kalitesi nasıl sipariş vericem ona göre☺️
Orhnhlhsn Tugbamete 10 lu set canım.tulum ikili takım sapka eldiven içlik battaniye zıbın takı yastıgı ve kesesi döviz yükselmeden önce 200 liraydı zam gelmiş olabilir
DuyguEyupoglu AyazAdamom Benimde işk gebeliğim çevremde o kadar çok insan kullanıyor ki herkes olmazsa olmaz elşm ayağım diyor resmen görümcemde kullanıyor özellikle kiraz çekirdeklerini ısıtınca çok rahat gaz çıkarıyor dedi☺️
DuyguEyupoglu Hdamla Evet kemer ve patikleride var kiraz çekirdekli kış bebeği olucağı için patikten almayı düşünüyorum reflü yatağının yanında
Tugbamete YoremBal ben geçen hafta pentiden 25 tl ye aldım gri üatünde mi ik yıldızları var yumuşacık ve kaliteli
DuyguEyupoglu Hdamla Sevi bebe en iyisi diyorlar sevi bebe olupta istediğiniz uygun siteden alabilirsiniz bende araştırıyorum uygunu bulursam yazıcam hemen buraya
Harunnisa Aybuke35 hangi siteden aldin canim ugurlubebemi en ucuzbebekmarketimi bende siparis vericem ama tam guvenemiyorum
Aybuke35 Harunnisa ugurlubebe instagramdan takip edyrm ama internet sitesinden sipariş verdim kapıda kredi kartı ile ödedim 100 tl üstüne kargo bedava
Lydian Mgaktas çok ucuz diye bende şüpheye düşmüştüm ama memnun kaldım yıkadım ütüledim hiçbir şey olmadı. Ürünü istedikten sonra birkaç gün içinde hemen ulaşıyo kapı da ödeme de yaptım kredi kartıyla da yaptım bi sorunla karşılaşmadım
Aselsare Es5ra bnde gördüm sence alaymmi baktm çok güzel ama iki arada kaldım canm yani naylon mu diye
Es5ra Aselsare yok canım naylon değil keçe tarzı biraz.tüyleri dökülüyor sanki yıkayınca geçer mi bilmiyorum.geçmezse de nevresim yakar kullanırım.o fiyata iyi bi ürün.dışarıda onun emsali battaniyelere en aşağı 25 30 ₺diyorlar
Es5ra Aselsare beğendiğiniz birinin poşetini yırtıp bakın kusurlu ürün filan çıkarsa değiştirmek zorunda kalırsınız.eğer bi sorun hata yoksa açtığınız ürünü alırsınız.
Haticeozturk Aselsare dediginiz şey nedir naylonlu olan ve nerde satiliyo3 çok konuşma geçmiş kacirmisim
Meryem34 Duygus55 az önce gittim bitmiş ya sepet beşikler yarıya inmiş kız öyle dedi 400 500 gitmiş dün bitti dedi iki tane anne yanı kalmış 🙂
DuyguEyupoglu En ucuz bebek marketten zıbınları alayım dedim ama beden seçilmiyo en az 4 tane alınıyo beden ne geliyo acaba 🤷🏻♀️