cananbasara Bilge35 o araba için çok iyi bi fiyat vermişiz ikimizde güle güle kullanın inşallah çok güzel bi araba
Bilge35 cananbasara kesinlikle canım çok iyi bi araba. Herhangi bi markalar o fiyat. İnşallah canım Güle güle kullanalım. Bu arada pusetimiz eşsiz bi puset . 😁💕
Hdamla Gis mamas papas çok güzel fakat çok pahalı geldi bana almak ister miydim elbette isterdim ama :)
Gis Hdamla armadillo city 2 modeli 1400 tlye aldim gecen hafta. Cok kullanisli kaliteli. Fiyati da piyasaya gore gayet iyi
cananbasara Bilge35 bende canım en çok pusetine bayıldım içinde bebişimi uyuttuğum günleri hayal edip durdum rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepimize inşallah
Puko Bilge35 Hangi marka araba aldınız? Biz de bakıyoruz ama karar veremedik. Belki yardımcı okursunuz bize. ☺️
DuyguEyupoglu Hdamla Evet kemer ve patikleride var kiraz çekirdekli kış bebeği olucağı için patikten almayı düşünüyorum reflü yatağının yanında
Kenanizm18 Hdamla 2 beden büyük alablirsiniz sanırım desteksiz olarak normalde 80 giyiyordum emzirme südyeni 95 aldım cok rahat oldu hem sıkmıyor.