minikturtam1 normal kadın doğuma gittim önce. Ayrıntılı zamanımın geldiğini söyledim. Bir belge ile radyoloji bölümüne gönderdi doktor. Ordan kağıdı verince hemen randevu verdiler. MHRS üzerinden maalesef direkt randevu alamıyoruz detaylı için
Ayrıntıli ultrasonlar hangi şehirlerde ne kadar?🤰🏻💙
Ayrintili ultrason kacinci haftalarda yapilabiliyor🙈
Deletedmom7373700 detayliya girdinizmi su an ? Kac dk surdu acaba ? Birde renklimi bakiyorlar ?
Deletedmom_12 Düzce üniversitesinde perinatoloji uzmanına yaptırdım 3 hafta önce 590 TL
Ben kayseride hüma hastanesi var prof. Yapti 750 tl ye yaptirdim
minikturtam1 yok henüz girmedim. Bayramdan sonra gideceğim. Devlet için renkli değil çok kısa bakıyor diyenlerde var. Ama henüz tecrübe etmedim. Haftaya girince bilgi veririm.
Deletedmom_12 adana balcalı hastanesine yönlendirdi doktorum 244 tl diye randevu almıştım en son 2 ay önce bu ay gideceğim umarım aynıdır hala 😅
İstanbuldayım gittiğim hastahanede giricem detaylıya 980₺ fiyat verdiker
Kbrak ben çook memnun kaldim 25 dakikaya yakin sürdü detaylica her organını bize anlattı bilgiler verdi kalbinin kan pompaladigi anı bile gösterdi. 2 tane renkli ultrasyon verdi ayrica kendi telefonunuza cekmeniz icin söylüyor ben yine olsa giderim😊😊
Deletedmom7373700 devlet hastanesinde 3 dk bile sürmüyor malesef jet hızıyla insanları resmen yat kalk yat kalk yaptiriyolar
Deletedmom_12 bu arada bisey sorabilirmiyim cnm sende benim gibi 3 hafta sonra detayliya giricen o arada kontrole gitcekmisiniz yoksa gerek yokmu
- Düzenlendi
Mavisperi eğer uygun pozisyonda ve doktorda alanında uzmansa evet kısa sürüyormuş. Arkadaşım ebe ona sormuştum. Öyle söylemişti. Aslında uzun sürmesi de önemli değil benim için. Önemli olan doktorun cidden düzgünce bakması. Kısa olmasını ya da bana gösterip anlatamamasını pek dert etmiyorum açıkçası. Bakalım bayram sonrası gideceğim. Nasıl bir tecrübe olacak
Deletedmom_12 Elazığ da özel klinikte 500₺ ye yaptırdım.
Deletedmom_12 7 hafta önce yaptirdim istanbulda profesörun kendi ozel muayenesinde 850 tl ödemiştim.
İzmir’de özel klinikte 500 e yaptırmıştım