Deletedmom_12 bu arada bisey sorabilirmiyim cnm sende benim gibi 3 hafta sonra detayliya giricen o arada kontrole gitcekmisiniz yoksa gerek yokmu
Ayrıntıli ultrasonlar hangi şehirlerde ne kadar?🤰🏻💙
- Düzenlendi
Mavisperi eğer uygun pozisyonda ve doktorda alanında uzmansa evet kısa sürüyormuş. Arkadaşım ebe ona sormuştum. Öyle söylemişti. Aslında uzun sürmesi de önemli değil benim için. Önemli olan doktorun cidden düzgünce bakması. Kısa olmasını ya da bana gösterip anlatamamasını pek dert etmiyorum açıkçası. Bakalım bayram sonrası gideceğim. Nasıl bir tecrübe olacak
Deletedmom_12 Elazığ da özel klinikte 500₺ ye yaptırdım.
Deletedmom_12 7 hafta önce yaptirdim istanbulda profesörun kendi ozel muayenesinde 850 tl ödemiştim.
İzmir’de özel klinikte 500 e yaptırmıştım
Kocaeli medar geçen ay 600 tl 30 dk civarı sürdü. İlker hoca tavsiye ederim müthiş bi insan.
Edirnede tip fakültesinde 325 tlye yaptırdım mart ayında, gayet ilgili tek tek her şeyine baktı
Bu hafta İstanbul’da 650’ye yaptırdım
Deletedmom_12 çerkezköy de nakit 750₺ ye yaptırdım, kart olunca 800₺ demişlerdi sanırım optimed hastanesinde
Deletedmom7373700 merhaba hangi ildesiniz bende devlet hastanesinden randevu almaya çalısıyorum ama bulamadım bir türlü
Ada96 Ankara ve İstanbul. İkisinde de bulunuyorum bazı sebeplerden ötürü. O yüzden ikisinde de devlette takipçiyim. Ama 20 haftadır hiç sıkıntı yaşamadım randevu konusunda
istanbul 1.000 tl canım bence gayet uygun
Deletedmom7373700 hangi hastane istanbulda peki doktor yönlendirme yapıyor demişssiniz ama bende sizin gittiğiniz devlet hastanesinden randevu alayım
Ada96 İstanbul’da Zeynep kamile gidiyorum devlet hastanesi olarak. Orda detaylı içinde sistem nasıl tam bilmiyorum ama muhtemelen aynıdır. Ankara’da aldım ben detaylı için randevu. Önce kadın doğuma geldim muayene oldum. Ordan doktorum yönlendirdi radyoloji bölümünden randevu aldım. Muhtemelen aynıdır sistem. Çünkü MHRS üzerinden alınmıyor.
elisam2022 nasıl randevu aldınz acaba?
Deletedmom_12 amasyadayım canım 500 tlye yaptırmıstım 15 gun sonrada kontrol içinde olarak 500
gunesligun Kendi doktorum bi numara vermişti doktorun sekreterinden almıştım arayıp Cihan inan bey’e.