Seymaymn Mutluanne0 sehir olarak nerdesinin googleden bakım hangi lab gönderiyorlar barkodunuzun numarasını biliyorsanız girip bakabilirsiniz
Bademli Delimavi sanırım tipteki barkod numarasını soyluyorsunuz değil mi ? Eğer öyleyse şahsen ben almadım hiç 😕 ben pazartesi kan verdim persmebe oldu hala yok e nabizda yarına çıkar mı acaba
Aycan01 Mutluanne0 canım sağlık ocağındaki sonuölar e nabıza düşmüyor ya sağlık ocağını arayatak öğrenebilrsin yada gidip sonucu sağlık ocağından alman gerekecek
Aycan01 Mutluanne0 anladım ozmn en iyisi acile gidip kan vermen 2 saat içinde çıkar ve e nabızdan görürsün
Mutluanne0 Aycan01 Eşime sürpriz yapmak istiyorum onun dışında beni acile götürecek kimse yok 😂 ay Allah’ım şansıma tüküreyim kız ömrümde böyle şey yaşamadım 😂😂
Aycan01 Mutluanne0 rabbim gönlüne göre versin inşallah ozamam 2.3 tane kaset test al varsa hep bi tık daha koyu çıkar onu dene istersen
Rumeysa6115 Bademli Bida kaset test yapmanızı tavsiye ediyorum e nabzdan sonuç alana kadar cünkü on iki gün uzun bi süreç testte bile kesin çıkması lazım