Mutluanne0 Arkadaşlar dün sabah 9-10 arası kan tahlili verdim . 4 gün gecikmem var . Bugün sonuçları almaya gittim ve sağlık ocağı kapalıydı E-Nabız’a bakıyorum sonuçlar çıkmıyor. Yardımcı olur musunuz nasıl ogrenicem sonuçlarımı meraktan öldüm burda 😐
Deletedmom7373700 Mutluanne0 normalde e nabıza düşüyor aslında. Hatta mesela dün sabah verdiniz diyelim. Aynı gün saat 5 ten sonra gözüküyor sistemde. Sağlık ocağı ile alakalı bişey olabilir belki. Başka bir sistem var siye biliyorum. İnternet üzerinden bulunduğunuz il ilçe gibi bilgileri girerek görebiliyorsunuz sonucları. Hastane sonucları içinde hastane ismini yazıp sonuç sisteminden barkod kodu ile bakılıyor
poyrazin_annesi28 Mutluanne0 Geçen gün bende de aynısı oldu. Doktorum sonradan girmiş sisteme 1 hafta sonra bakabildim. Bununla alakalı sanırım
Ball1903 Saglikocagi sonuçları farklı bir uygulamadan da bakılıyor tahlil sonuç yazın Google cikacaktir ilinizi veya ilceniz ile de aratAbilirsiniz
Bademli Mutluanne0 merhabalar buldunuz mu ? Bende sağlık ocağında pazartesi günü kan vermiştim sonucum hala yok e nabizda 😐
Mutluanne0 Rumeysa6115 Yaptım bu sabah 5 dk baktım bişey göremedim bı saat sonra tekrar baktım silik olmuştu
Mutluanne0 Deletedmom7373700 Ben baya baktım Google üzerinden ama bulamadım bulan varsa linkini atabilir mi lütfen
Mutluanne0 poyrazin_annesi28 Eğer öyleyse ne zmn acarlarsa o zmn mi görebilirim . Ayyy nasıl beklicem ben şimdi
Rumeysa6115 Mutluanne0 kac gün geçti adetiniz. Varsa çok yenidir o zaman rabbim hayırlı haberler almanızı nasip etsin inşallah 🥰
Rumeysa6115 Bademli Bida kaset test yapmanızı tavsiye ediyorum e nabzdan sonuç alana kadar cünkü on iki gün uzun bi süreç testte bile kesin çıkması lazım
Delimavi Melis diye bir sistem var orda çıkıyor ama doktordan kayıt numarası almanız lazım. E nabıza bazen aynı gün bazen 3-4 gün sonra düşünüyor.
Bademli Delimavi sanırım tipteki barkod numarasını soyluyorsunuz değil mi ? Eğer öyleyse şahsen ben almadım hiç 😕 ben pazartesi kan verdim persmebe oldu hala yok e nabizda yarına çıkar mı acaba
myangelson Mutluanne0 bizim sağlık ocağı düşmüyor doktora sordum ben görüp onaylamadan sisteme düşmüyor demişti , başka sitelerden falan çok denedim ama yok anca doktor onaylayacak ama her sağlık ocağı aynı mıdır bilmem