Canangnctr Suzis yok ya hiçte öyle bisey olmio bende normal yaptim mileti ila sezeryana sokuyolar ben şimdi ikinciye hamileyim bunuda normal istiyorum inşallah
Suzis Canangnctr demi onceden insanlar kac cocuk doguruyormus nasil oluyormus madem benim de aklim almıyor
Canangnctr Suzis benim anam 10 tane doğurmuş hiç böyle bisey duymadim Vala normal doğum kadar temiz bisey yok
dzeynepsahinn Yasolinnn O kadar ıkınma olmuyor ya sadece sancı odası dedikleri yerde biraz kendi kendimize ıkınmamı söylemişlerdi doğumhaneye girdikten sonra maks 15 dakika sürüyor 🥲
gamzenurbozdere dzeynepsahinn biz 29 haftalıgız daha dönmedi doktorumda bişe demedi döner daha o dedi
dzeynepsahinn gamzenurbozdere Bence de doğum anında bile dönen oluyormuş önemli olan sağlıklı olması ❤️
KayaSaime dzeynepsahinn öncelikle tebrik ederim hayırlı bir evlat olur insallah , kasılma olduğunda ikinmadiginizi söylediniz yada ben öyle anladım , ikinmayi ne zaman ve nasıl yapacağız bilgilendirir misiniz bende 30+5 deyim ❤️ Şimdiden teşekkür ederim ☺️
dzeynepsahinn KayaSaime ıkınma doğumun son evresinde yani oradaki arkadaşlar söylüyor zaten ıkınmanız gerektiğinde ağrı geldiğinde güçlüce ıkınmak gerekiyormuş 👀
dzeynepsahinn Anneliff Hayır dediğim gibi benim 28. Haftada doğum kanalına girmişti ama açıklık yapmamıştı 36.haftaya kadar çok şükür. Hayırlıca kucağınıza alın inşallah ❤️
dzeynepsahinn Yasolinnn o sizin ıkınma gücünüze bağlı ama doğumhaneye girdikten sonra totalde 3-4 kere ıkındım 🥹
Figen_09 dzeynepsahinn Allah analı babalı büyütsün inşallah herkesin ki çok rahat bir şekilde geçsin kucağımıza sağ Salim alalım bebeğimizi
dzeynepsahinn Sinmalts Hayır üniversite hastanesinde doğum yaptım, Hacettepe üniversitesinde. Sancım vardı zaten hızlı olsun diye doğumdan 1 saat önce suyum patlatıldı, sonrasında doğumum hemen oldu 1 saat sürdü yani ❤️
dzeynepsahinn melekarya Allah hayırlıca kavuştursun inşallah. Allahım kimseyi sevdikleriyle sınamasın inşallah sağlıklıca kucağınıza alırsınız dualarımdasınız 🫶🏻
ipektolita dzeynepsahinn inanın elimizde olan bir şey değil. Bağırma diyorlar bana duramıyorum ki bilincimi kaybetmiş gibiydim ben.
Yasolinnn dzeynepsahinn ay iyiymiş ozaman valla ben sancıdan değil ıkınmadan korkuyorum çünkü yapamazsam gücüm yetmezse diye. Bir elin parmağını geçmicek kadarsa insan bütün gücünü verebiliri tabi şaetlar da uygunsa
Busra156 dzeynepsahinn ilk gebeligim çok merak ediyorum kasılma dedginiz nedir bebek bi anda toplanıyo karnın taş gibi oluyooo omu