Veronica Gizemsgumgum ya aynen doktorum şehir dışına gidiyormuş şimdi yedek bi doktpr belirlemiştim o da yurt dışına gidiyormuş.napıcaz bilmiyorum sizin kaçıncı hafta ben 38 oluyorum yarın
Yigitegeninannesi dzeynepsahinn benim akşamları kasilmam oluyor o zaman ama nst birkaç haftadır şuan 36 haftaligim böyle bebeğim bir yere toplanıp baskı yapıyor ve orası havaya kalkıyor dogum pozisyonunda ve haftasından 2 hafta onde gidiyor
dzeynepsahinn Yigitegeninannesi Evet o şekilde oluyor ama doğum sancısını anlamamanız imkansız bence.❤️❤️🥹
Yasolinnn dzeynepsahinn ay iyiymiş ozaman valla ben sancıdan değil ıkınmadan korkuyorum çünkü yapamazsam gücüm yetmezse diye. Bir elin parmağını geçmicek kadarsa insan bütün gücünü verebiliri tabi şaetlar da uygunsa
mymomaysegul Özel odada mı kaldınız normal odada mı Hacettepe de oda bulmak çok zorlaşmış Bir de videodaki hareketleri ne kadar süre yaptınız
ipektolita dzeynepsahinn inanın elimizde olan bir şey değil. Bağırma diyorlar bana duramıyorum ki bilincimi kaybetmiş gibiydim ben.