dzeynepsahinn Ela6161 Düzenli olarak yoga yapmadım egzersiz de öyle. Kendimi iyi hissettikçe yürüyüş yaptım yani zaten buralar hep yokuş olduğu için yürüdük son haftalar bir de YouTube da activating labor diye bi video var oradaki egzersizleri sık sık yapmıştım son hafta. Allah kurtarsın inşallah
dzeynepsahinn Elztrk hayır yoktu nişan dedikleri olayı da yaşamadım Allah kurtarsın İnşallah Sağlıklıca ❤️
Gizemsgumgum nesenese benim ilk o yüzden hem tecrübesizim hem de telaşlıyım. Çalışıyordum bugün itibari ile işi bıraktım hamilelik boyunca hiç temizlik yapamamıştım ve çok fazla yatılı misafir geldi ev dolayısıyla çok kirli bayram boyu ufak ufak temizlik yapacağız görümcemle 😬 şimdiden iyi yolculuklar size bayramınız kutlu olsun 🌺 bizim doktor da yurt dışına gidiyormuş bayramda umarım ikimiz de bayram boyu doğurmayıp hemen arkasından başlarız doğurmaya 😅
nesenese Gizemsgumgum amin inşallah canım inşallah birbirimizin pozitif doğum hikayelerinide okumak nasip olur 🤗
Veronica Gizemsgumgum ya aynen doktorum şehir dışına gidiyormuş şimdi yedek bi doktpr belirlemiştim o da yurt dışına gidiyormuş.napıcaz bilmiyorum sizin kaçıncı hafta ben 38 oluyorum yarın
dzeynepsahinn SeydaErdem Denemediğim yer kişi kalmadı, hastanelerdeki emzirme desteklerin hepsini bile gezdim diyebilirim. Biberona alışmış çocuğun dönmesi ne yazık ki çok zor oluyor :(
dzeynepsahinn Sedavarol En yakın olanı bile olsa naçizane önerim biberonla değil de kaşıkla, veyahut Eds denilen yöntemle verilmeli bence. Biberondaki hızlı akışa alışınca maalesef almıyorlar meme reddi oluşuyor
Sedavarol dzeynepsahinn biberon kasıkta düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin yavrum baskabbirsey istemiyorum
dzeynepsahinn Hande123- Bu güç yüzyıllardır bizde var zaten, Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez bence gücünüze inanın 😍
Hande123- dzeynepsahinn tabiki öyle ama her şeyin de kolayı var bu zamanda artık,tıp çok ileride ve imkanlarından son damlasına kadar yararlanmak isterim,sancı çekerek doğuran daha çok ana olmuyo sonuçta☺️
Semmra Oguzhanberraselina sütun varsa emzirmeden meme ucunla oyna kahverengi bölgeye sur bnmde öyleydi kan geldi hatta hem lansinoh kullandım hem öyle yaptım geçti
Anneliff dzeynepsahinn doktorum bana hareketler verdi başının normal dogum icin yerine yerlesmesine bakicaz haftaya dedi yerlesmezse sezaryen dedi sizede boyle kontroller yaptilar mi
dzeynepsahinn Anneliff Hayır dediğim gibi benim 28. Haftada doğum kanalına girmişti ama açıklık yapmamıştı 36.haftaya kadar çok şükür. Hayırlıca kucağınıza alın inşallah ❤️
Merveomer34 Suzis adet sancısı gibi olan ağrı bir gün önceden başladı dakika tuttum düzenliydi ben suni sancı ile doğum yaptım kasılmalar ordaydı
Yasolinnn dzeynepsahinn ya ben şeyi sormak istiyorum çok saçma gelebilir belki ama kusura bakmayın şimdiden. Mesela sancı sıklaştı ıkınmaya başladınız, kaç kere ıkınılıyor toplamda? Ve ıkınmalar arası ne kadar süre dinleniyorsunuz 5 10 saniye gibi bi süre mi? Ben bu ayrıntıları çok merak ediyorum
ipektolita Yasolinnn kişiye göre değişiyor bu durum. Mesela ben ıkınamadığım için çok zorlandım. Ancak toplamda iki ıkınmada cıktı. Ağrı ile birlikte ıkınıyorsunuz. Başı çıkıyor. Sonrasında ağrı geçiyor bekliyorsunuz ve tekrar ağrı geldiğinde tekrar ıkınıyorsunuz ve çıkıyor. Doğumhaneye hirip doğurmam arası 15 dk var. İnanın ben ıkınsaydım 7 dk bile doğardı çocuk ki ben 9 cm ile doğum haneye girdim. Ondan çok kasmayın o an belli oluyor her şey.
dzeynepsahinn Yasolinnn o sizin ıkınma gücünüze bağlı ama doğumhaneye girdikten sonra totalde 3-4 kere ıkındım 🥹
melekarya dzeynepsahinn çok geçmiş olsun Allah bağışlasın İnşAllah 💐❤️size okurken gözlerim doldu bugünlere gelmek nasip olur mu bana diye düşünüyorum. Bir kızımı kaybettim şimdide hamileyim ama riskler devam ediyor lütfen doğumdan çıkmış ve doğuma girecek olan anneler bizim için dualarınız eksik etmeyin . Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın. 🙏💐
dzeynepsahinn melekarya Allah hayırlıca kavuştursun inşallah. Allahım kimseyi sevdikleriyle sınamasın inşallah sağlıklıca kucağınıza alırsınız dualarımdasınız 🫶🏻
Sinmalts dzeynepsahinn özel hastanede mi doğum yaptınız birde neden suyunuzun kendi kendine patlamasını beklemediler
dzeynepsahinn Sinmalts Hayır üniversite hastanesinde doğum yaptım, Hacettepe üniversitesinde. Sancım vardı zaten hızlı olsun diye doğumdan 1 saat önce suyum patlatıldı, sonrasında doğumum hemen oldu 1 saat sürdü yani ❤️
hulyadem-01 Yldzzduygu o ben de de oluyor bebek yerleşiyor diyolar ara ara geliyo sabah 4 de filan mahvoluyorum