• Gebelik
  • Kız kaç kilo aldınız hamilelikte 🥲

İstisnalar hariç ben buraya inanmıyorum..28 haftada 6 kilı aldım .doktorum dahi en az kiloyu sen aldın diyor.oda gebelik şekerinden..çevremde 20-30-40 kilo alan insanlar foruma hiç mi girmiyor😀ben ne hastanede ne çevremde öyle fit hamileler neden görmüyorum.hadi ben görmedim , kimse de görmüyor

Cicilibicili, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Oznurozdemir yok kuzum sakın dert etme kendine mesela bizim bebeğin gelişimi 2 hafta önden gidiyor bende üzülüyordum üç öğün yemiyorum düzgün yemiyorum diye , doktorumuz çok sempatik benimle dalga geçiyor sen hiç kilo almamışsın ki zaten bebek 2.5 kilo amniyon sıvısı kan hacmin ödemin falan , sadece bebiş yemiş diyo . Hatta ben sordum ben bişey yemiyorum nasıl gelişim olarak önde olabiliyor diye , doktorda plesentadan beslendiği için birşey yemesen bile vücudunun depolarını tüketip besleniyor o yüzden dert etme dedi

minikturtam1 yaa ne guzel ben 18 haftalikken 2.5 kilo almistim suan 19+2yim ama tartiya cikmaya cesaret edemiyorum çok şistim ayaklarim cok sisiyor ödem var sanirim😔

Gizem41 bende mide yanması var dikkat edeşim insallah kalp hastasıyım çok kilo almamam lazım da benm merak ettim o yüzden sordum 💕💙

Seyma5 35+5şim 17 gün sona sezeryanım var İnşallah 2.5 kg oda ilk verdiydim 5.5 onun 2.5ğu

Seyma5 30.hafta +14 aldım 😀 ye iç keyfini çıkart napcan kiloyu biz mutluysak bebek mutlu 🥰

Gmz-gmz çok geçmiş olsun dikkat edip bol bol yürüyüş yap az ama sık ye ilk hamileliğimde de 8 kilo almıştım

Gizem41 çok iyi inşallah benım de öyle olur şimdi midemde yanma var ne bulursam onu yiyorum

Kumsal123m 87 kiloyla hamile kaldım. Bende anlamadım nasıl oldu normalde su içsem kilo alırım ama yediklerim hep bebeğe gitti. Genelde bebeğe yararlı olan şeyler yemeye çalıştım

Zuhal1108 valla ekstra olarak bir şey yapmadım yedim içtim hiç bir şeyi kasmadım dikkat etmedim nasıl oldu bnde anlamadım

Sağlıkls doğar inşallah 😊bende zayıf olacak dşye korkuyorum herşeyide yiyorum