Seyma5 24 haftalığım 700 gram aldım😁
Kız kaç kilo aldınız hamilelikte 🥲
24 haftalık bebeğim 8 kilo aldım o haftaya kadar
Hiç kilo almadık diyenler şaka mı yapıyor acaba 🤓
Ben 26+3 deyim 10 kilo aldım 😳
Seyma5 ilk 5 6 aya kilo almadım , 6 aydan sonra 15 kilo. 70 ile hamile almıştım 85 ile girdim 38+4 de 1 hafta da 75 e düştüm
Seyma5 35+6 14 kilo almışım😂
Seyma5 18 haftada 7 kilo. Bende baya aldım. Doktor kızdı hatta
Seyma5 23 gün oldu doğum yapalı 🤗 8 kilo aldım doğumdan sonra gitti hepsi 🤗
Seyma5 36+6 günlüğüm. Toplam 11 kilo. İlk 10 kiloyu 30. Haftaya kadar, sonra ki bir kiloyu da 34-35 arası aldım.
İstisnalar hariç ben buraya inanmıyorum..28 haftada 6 kilı aldım .doktorum dahi en az kiloyu sen aldın diyor.oda gebelik şekerinden..çevremde 20-30-40 kilo alan insanlar foruma hiç mi girmiyor😀ben ne hastanede ne çevremde öyle fit hamileler neden görmüyorum.hadi ben görmedim , kimse de görmüyor
snmhsnn ya bence kişiden kişiye değişiyor vücut yapısına bağlı
Oznurozdemir yok kuzum sakın dert etme kendine mesela bizim bebeğin gelişimi 2 hafta önden gidiyor bende üzülüyordum üç öğün yemiyorum düzgün yemiyorum diye , doktorumuz çok sempatik benimle dalga geçiyor sen hiç kilo almamışsın ki zaten bebek 2.5 kilo amniyon sıvısı kan hacmin ödemin falan , sadece bebiş yemiş diyo . Hatta ben sordum ben bişey yemiyorum nasıl gelişim olarak önde olabiliyor diye , doktorda plesentadan beslendiği için birşey yemesen bile vücudunun depolarını tüketip besleniyor o yüzden dert etme dedi
minikturtam1 yaa ne guzel ben 18 haftalikken 2.5 kilo almistim suan 19+2yim ama tartiya cikmaya cesaret edemiyorum çok şistim ayaklarim cok sisiyor ödem var sanirim😔