Oğlumda 20 kg almıştım ama bunda alacağıma veriyorum 13 haftalık 5 kg vermişim ☹️
Kız kaç kilo aldınız hamilelikte 🥲
Seyma5 21 haftaya girdik 2 kilo aldım
Kubrailkan hayır 35. Hafta 30 kilo rekorumu kimse kıramaz😂😂
37+0 olduk toplam 11 kilo aldım. Ama hala mide bulantılarım devam ediyor 🤭İlk gebelikte 20 civarı almıştım 😅
Seyma5 35+4 3 kg
Seyma5 53 kilo ile hamile kaldım şuan 30. Hafta 59 oldum iştahım kapandı ilk 3 ay aldım hepsini 😂
28.hafta 7kg aldim
30+5 3 kg aldım bende
26 haftayım ve 6 kilo aldım kızlar bişe soracam kilo alıp almamanın bebeğin cinsiyetiyle ilgisi varmıdır genelde duyduğum erkek bebekte kilo alınmıyormuş sizde nasıl oldu ☺️
Seyma5 bende 27+4 üm 65.7 kg ile başladım boyum 170. Su an 67.1 kiloyum bebekde geçen hafta 1 kiloydu gayet iyiydi. Ama neden kilo alamıyorum bilmiyorum canım sıkılmıyor da değil bu duruma. Önceden hep ayı gibi olurum derdim hamile kalsam şimdi Tam tersi. Göbeğim de çok yok 4-5 aylık gibi
Hlycngz bebek nasıl peki ? Bende 27. Haftadayım 2 buçuk kilo aldım ama neden kilo alamıyorum diye korkuyorum açıkçası. Bebeğim kilosu da gayet iyi ama bilmiyorum neden alamıyorum hani öyle zayıf bi insan da olmadım hiç 65.7 kg hamile kaldım su an 67.1
iremm3434 bende 27. Haftamda 2.300 almışım senin gibi düşünürdüm hep bende ayı gibi olurum filan diye. Ama şimdi neden aşamıyorum dur üzülüyorum bebek de sıkıntı olmaz umarım su an iyi herşeyi ama..