Simal_baby 33.haftadayim 14kilo aldım kilo almayanlar hiç yemiyor mu ben sabah uyanip kendimi dolabın önüne zor atıyorum beş adım yurusem açlıktan başım dönüyor 😂😂😂😂
FSCMK Seyma5 28+6 10 kilo aldım bende 15 kiloyla kapatırsam hamileliğimi benim için iyi olur kızımda 30 kilo almıştım ☺️
Appayipyip Seyma5 56 kilo ile öğrendim hamileliğimi şimdi 33+5 tartı 70 kilo gösteriyor 14 kilo almışım ya maşallah bana wösösödsös biraz boydan kurtarıyorum o kadar belli olmuyor sanki
angela4 Ayseaysa maşallah diyelim o zaman bende ne varsa yiyorum ama bende fazla etki etti sanırım 😅😅😅😅
kahvesever__ Gmz-gmz hamileliğim çok zor geçti ilk 4 ay zaten hiç bir şey yiyemedim kustum sonrasında da iştahım oldukça yedim kendimi hiç zorlamadım
melekarya sym25_ Seyma5 13. Haftamdayım 5 kilo verdim bulantılarım var. Bide gebelik şekeri çıkınca sağlıklı beslenip spor yapıyorum.
Kader_p anne96 onun kilosunu suyunu falan hesaplayarak söyledim ztn hamile kaldığım kilonun asağısındayım
summu Seyma5 ilk gebeligimde toplamda 20 kg almistm. 2. Gebeligimde ise 35. Haftadayim toplamda 5 kg aldım. Yeme alışkanlığımi değiştirmedim ama almadım nedense.