• Gebelik
  • Kız kaç kilo aldınız hamilelikte 🥲

Seyma5 keşke bende sen gibi alsam kusmaktan sürekli kilo veriyorum 30 haftadayım 3 kilo aldım 55 im hiç iyi bişey değil insan bebeği için kesinlikle kilo almalı sonradan verilir zaten ne olucak

Bu kilo almayanlar hiç mi yemek yemiyor? Kızlar bebeklerinize yazık

Seyma5 bende aynı 25 haftayım 10 kilo aldım🤦🏻‍♀️ 57 kiloyla hamile kaldım 67 kiloyum 😂

36+5 olarak 11 kilo aldım 😬 şuan 64 kiloyum

Seyma5 bende senin gibi olucam sanırım 54le hamıle kaldım 61im suan 19.haftamda

Seyma5 26. Haftamızdayız ilk 3 ay şiddettinbulantı sonra korona şimdi de apandist ameliyatı oldum 62 kiloyla hamile kalmıştım 61 kiloyum doktor bebeğin haftasıyla uyumlu kiloda olduğunu söyledi ama ben bayağı zatıfladığımı hissediyorum

Seyma5

1. Hafta 10 kilo🙆‍♀️
      50 kiloyla hamile kaldım 60 oldum ama çok belli olmuyor zayıf hamie kaldığım için
      Normalde 27 haftalığız ama bebeğimin ölçüleri 1 hafta önden gidiyor

Seyma5 şu kilo almayanlar ne diye yazıyor ki bende aldım bu sefer son aylar çok zor oluyor ama

Seyma5 2 kilo almisim 26 haftaligim 68 ile hamile kaldim 70 ile devam saglik ocagi olcumu bunlar tabi☺

33.haftadayim 14kilo aldım kilo almayanlar hiç yemiyor mu ben sabah uyanip kendimi dolabın önüne zor atıyorum beş adım yurusem açlıktan başım dönüyor 😂😂😂😂