Seyma5 26. Haftamda 13 kilo almıştım 28 deyim :”40 kilo alanı biliyorum sen boşver sağlıklı olun yeter
Kız kaç kilo aldınız hamilelikte 🥲
Seyma5 30+1 olan ben tamı tamına 16 kg aldım pişman mıyım asla 🤣 doğumdan sonra umarım veririz bu kiloları yoksa halimiz bitik 🤣
31.haftam 11kilo ☺️
Seyma5 verdim desem 🤤 90 la hamile kaldım şuan 88 kiloyum 27+2 deyiz şuan 🤭
Zeyzeynep27 aynı durumdayım 😁😁
30+1 ilk gebelik 12 kilo aldım 🤭🤭
Seyma5 32 haftada 8 kilo aldim
northandmother bende pişman değilim doktor herşeyi yasakladı ama hala yiyorum geri vermek ümidiylede dua ediyorum😂😂😂
Seyma5 30+3 den 15 kilo ile selamlar 🙋♀️😅
Seyma5
35+4 haftaligim 14 kilo aldım
Seyma5 🤗39+0 olduk toplamda 15 kilo aldım 😂
- Düzenlendi
Melike_Atalan merhaba bende 62.5 ile kaldım bugün 21+1 sabah tartıldım 66.90 geldim cokmu oluyor anlamadım
29+1
3 kilo
Seyma5 32 haftamdaym 15 kilo aldm ama görünüşe göre belli olmıyor. Zaten 2 kilosu bebek😁😁 naslsa vericem doğmdan sonra çok takılmıyorm.😁😁
Suanlık 4 bucuk aylık hamileyim almadım daha :D
36+1 haftalık olduk ve 10 kilo aldım 🙏🏻
38+2 16 kilo aldım dogumdan sonra veririz 😁😊
Kubrailkan 27 hafta 11 kilo aldm rekorunu kırarm canm 😊 sağlıkla gelsin de bebeklerkmkzt önemli değil 🤗
Seyma5 burda kimse kilo almıyor 😅 yemiyor herhalde insanlar 😅
Valla ben herşeyden yiyorum nasil olsa doğumdan sonra veririm diye.
36 haftalik 20 kg kilo aldım 😅😅
60 ile hamile kalmıştım
30 hafta 10 kilo aldım👍🏻
25 hafta 10 kilo aldım ☹️😒
36+5 hamileyim 11 kilo aldım😁💙
Seyma5 herkes aldığı kiloyu yazmış. Ama şunu unutmayın herkesin hamile kaldığı kilo, bulantı olup olmaması, ödem tutup tutmaması bu süreci etkiler. Bence kendinizi kendinize göre değerlendirin ve sağlıklı beslenip sağlıklı kilolarda olmaya çalışın.mesela Ben hiç ödem tutmuyorum hamileliklerde o sebeple çok kiloda almamış oluyorsunuz. Ama biliyorum ki bazı arkadaşlarım gerçekten ödemden sisiyor ve tartıda rakamlar epey büyüyor.. hepsi de geçiyor. Ödem tutanlar çok daha kolay veriyorlar doğum sonrası. Kimisi de zaten çok kilolu hamile kalıyor doğuma kadar 1-2 kilo alıyor. Bu çok normal ve gerekli zaten. 50 kilo hamile kalan biri 2 kiloyla tamamlamaz ama. Yani kıyaslar yanlış oluyor.
Seyma5 24. Haftadayım hiç kilo almadım daha
Seyma5 bence kilo olayını kimse ile kıyaslamayın. Çünkü bir çok faktör var; hamile kalınan kilo ve boy orantısı önemli. Kimi 5 kilo aldım diyor ama zaten çok kilolu hamile kaldığı için olması gereken o oluyor. Ya da çok zayıf hamile kaldıysanız kilo artışınız normalin üstünde oluyor. Herkesin vücut yapısı ve kilo alım hızı farklı Kimse ile kıyaslamayın kendinizi, Önemli olan sağlıklı olmanız, doğum sonrası hepsini verirsiniz sıkmayın canınızı
Seyma5 çok çok şükür 4bucuk aldım Dr 6kilodan falaza alma demisdi başardık galibemm
Nesli8998 aslında normal bence canım her aya 1kilo düşünürsek. Ki 7.aydan sonra alacakmışız.E 9ay boyunca 12-15 kilo arası normal diyor tüm doktorlar.ama bizim doktor neye takıldı anlamadım.