• Gebelik
  • Kız kaç kilo aldınız hamilelikte 🥲

Seyma5 canım bende 36. Haftadayım 13 kilo aldım . Başlarda moralimi bozuyordum hiç kilo almayanları okuyunca ama boşuna bozmuşum yeter ki sağlık olsun bebişlerimiz sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil sende canını sıkma . Ayrıca ben çok şükür hiç kusmadım ilk aylar bulantım oldu ama o kadar. Herkesin bünyesi farklı gebeliğide farklı. Hamileliğinin keyfini çıkarmaya bak fazlalık olan kilolar olsun onlar verilir🤗

Ben 22 haftalik geleyim 1 kilo aldım daha. 9 kilo verdim. Bu 2 haftada 1 kilo aldım 🥺🥺

Seyma5 ben de şaşırıyordum nasıl almıyorlar diye .. şahsen kızım herşeyden tiksindirdiği için 24.haftadayız git gide iştahım sıfırlandı resmen uzun zamandır karpuz peynirle besleniyorum sadece 🤦🤦 hiç kilo almadım şuanlık ama bulantılarım iştah kaybım geçtikten sonra ne olur bilemem 🙈

Seyma5 eğer biri size şişko derse onu da yiyin 🤣 ben 18 kilo aldım doğuma kadar 20yi bulur diye tahmin ediyorum. Boşver bacım ye gitsin. Diyetini yapar mis gibi zayıflarsın 👍

Sinemkocak nasıl oluyo ya cocuk nerenizde o zaman en yaz yarım kilo bebiş var şu an ee hani bunun suyu eşi plasentası kesesi falan 😅 valla siz Allahın şanslı kullarısınız😅

Seyma5 32+6 dayız 10 kilo aldım herkes çok zayıfsın diyo ve hep beni kendi hamilelikleriyle kıyaslıyorlar yok ben 20 kilo aldım ben 25 kilo aldım diye kardeşim diyetisyen ve onunla ilerliyoruz kilo konusunda doğum ve bebeğim sağlıklı olsun istiyorum kilo almam yada almamam sorun değil bana yada kimseye olmamalı kardeşim 9 kilo aldı gebeliğinde yeğenim 3400 olarak doğdu doğumdan 2 gün sonra kardeşim 7 kilo vermişti zayıf olunca bebek zayıf olmuyor yada 30 kilo aldın diye bebek 5 kilo doğmuyor

25 kill olan benim eltimdi 2600 le doğum yaptı ve aşırı kilo aldığı için tansiyon problemi nedeniyle 36. Haftada doğum yapmak zorunda kaldı

Kiloyu bu kadar takmayın bence herkesin fiziği vücudu yediği ürünlerde aldığı kalorisi farklıdır

32 haftam bitiyor 6 kilo aldım

Seyma5 gebelik öncesi gibi iştahım hiç ole abanmadım 2 canlıyım diye, 19 haftaya gircem hiç kilo almadm

1. Haftam 2 kg aldım kilolu gebe kaldım bu yüzden çok dikkat ettim buna bağlı olarak az kilo aldım

Aksine 2 kilo verdim 31 haftaligim