• Gebelik
  • Kız kaç kilo aldınız hamilelikte 🥲

1. Haftadayım 5 kg aldım hiç mide bulantısı kusma şikayetleri yaşamadım iştahımın mahşallah var 😀

Seyma5 30+4 teyim 3 kg aldım bende bebeğinizde sizde sağlıklıysanız bence sorun değil kimin ne dediğide hiç önemli değil

Seyma5 28 haftaya kadar 8 kilo aldim kendimi yemek konusunda hic kismadim canım ne isterse yedim sonucta dogumdan sonra hepsi gidiyor ilk bebegimde hemen gitmisdi eskiden nasilsam yine oyleydim merak etmeyin kimsenin dediyine de kulak asmayin

Seyma5 ahahah ben 25 kilo aldim 🥰 Hala da iki ayim var hic moral bozmayin su gibi gidiyor o kilolar onemli olan saglikli beslenerek mi aliyorsunuz islenmis gidalar yiyerek mi ona dikkat edin. Ben baya sifir seker, zeytinyagli yemeklerle aldim bu kiloyu 😄

Seyma5 onu diyenler çok biliyo insanlar ne kadar patavatsız ya aşırı sinirleniyorum😤 bende 23. Haftamdayım ve 5 kilo aldım asıl kilo 3. Trimesterde alınıyo diye okumuştum bakalım Allah sonumuzu hayır etsin😅

Seyma5 canım bende 36. Haftadayım 13 kilo aldım . Başlarda moralimi bozuyordum hiç kilo almayanları okuyunca ama boşuna bozmuşum yeter ki sağlık olsun bebişlerimiz sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil sende canını sıkma . Ayrıca ben çok şükür hiç kusmadım ilk aylar bulantım oldu ama o kadar. Herkesin bünyesi farklı gebeliğide farklı. Hamileliğinin keyfini çıkarmaya bak fazlalık olan kilolar olsun onlar verilir🤗

Ben 22 haftalik geleyim 1 kilo aldım daha. 9 kilo verdim. Bu 2 haftada 1 kilo aldım 🥺🥺

Seyma5 ben de şaşırıyordum nasıl almıyorlar diye .. şahsen kızım herşeyden tiksindirdiği için 24.haftadayız git gide iştahım sıfırlandı resmen uzun zamandır karpuz peynirle besleniyorum sadece 🤦🤦 hiç kilo almadım şuanlık ama bulantılarım iştah kaybım geçtikten sonra ne olur bilemem 🙈

Seyma5 eğer biri size şişko derse onu da yiyin 🤣 ben 18 kilo aldım doğuma kadar 20yi bulur diye tahmin ediyorum. Boşver bacım ye gitsin. Diyetini yapar mis gibi zayıflarsın 👍

Sinemkocak nasıl oluyo ya cocuk nerenizde o zaman en yaz yarım kilo bebiş var şu an ee hani bunun suyu eşi plasentası kesesi falan 😅 valla siz Allahın şanslı kullarısınız😅