Snmm5 Bende adet günümde kan verdim 11 çıktı:) sağlıkla gelsinler inşallah herşey yolundadır keseyi gördüm geçen günlerde bayramdan sonra da bebeği görmek için çağırdı doktor:)
Snmm5 mrvsrcn aminn sağlıkla gelsinler inşallah 🤲 çok bekledim bende bu günleri Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
_ozlmm mrvsrcn ayy çok sevindim çıkmış sonucun 5 ve üzeri gebelik var diye biliyorum çok güzel bi bayram hediyesi size ❤️❤️ İnşallah her şey sağlıklı bir şekilde ilerler 🙏🏽
_gmzenur_ Onekim İnşallah yükselir canım burda yükselen çok kişi duyuyoruz 2 gün sonra tekrar et bakalım inşallah rabbim gönlüne göre verir🙏🏻🌸
haticenurrr Onekim 5 gün varken neden test yaptınız ki :( şimdi daha cok stres yapacaksınız :( insan dayanamıyor sabırsız oluyor ama doktorlar önermiyor erken testleri🙏🏻
Sevgikorkmaz Merhabalar hayırlı olsun ınslalah degerlerınız yükselir bnde bısey sormak ıstyorum bnde pazartesı günü gıttım 118,76 çıktı degerım sizce nasıl bugün birdaha değer verecegım ve daha önce 1 kımyasal gebelık yaşadım bu sekılde yaşayan var mı
Zeyfat17 mrvsrcn daha yüksek beta çıkması gerekiyordu bekleyin biraz daha 5 ve 5 in altı gebelik kabul edilmiyor çünkü
haticenurrr mrvsrcn keske erkenden gidip test vermeseydiniz daha stresli geciyor bence gecikmeyi beklemek lazım sonra kimyasal oluyor insan üzülüyor, bende gecen ay testlerde pozitif gördüm bu ay ovülasyon testide dahil hicbir teste bulasmadım erken gebelik vs de yapmayacağım doktor takibi ile yumurtlamayı kontrol ettik sadece. insallah saglıkla ilerler saglıkla kucagına alırsın kuzum stres yapmamaya calıs🥰🙏🏻
mrvsrcn haticenurrr Allah razı olsun canım şu an çok stres yok yani vaktim yok çalışıyorum bayram öncesi yoğunluk var pek aklıma gelmiyor buraya girdikçe işte hayırlısı olsun diyorum Rabbim en iyisini bilir🙏🏻🌸