mrvsrcn kızla adetim 2 gün geçti dün kan verdim 5,08 çıktı yarın tekrar vereceğim böyle bir şey yaşayan var mı?
MiracAlpinveUmutunAnnesi mrvsrcn Benim de 2 gün gecikti dün olmam gerekiyordu idrar testinde negatif çıkıyor
ParildayanYildiz mrvsrcn geç döllenmedir muhtemelen canım 2 gün sonra tekrar kan verip artışa bakmalısın
_gmzenur_ mrvsrcn Reglime 6 gün varken 8,25 ile öğrenmiştim bende kuzum şu anda 8+1 haftalığız sende İki güne kan ver inşallah güzel haberler alırsın 🙏🏻🌸
mrvsrcn Gulhan46 😂😂😂 çok sabırsız bir insan oluşumu buradan da anlayabiliriz 😂😂 inşallah anneyimdir🤲🌸
mrvsrcn MiracAlpinveUmutunAnnesi bende dün sabah kaset test yapmıştım negatif çıktı bir de kan vereyim içim rahat etsin demiştim ama böyle bir değer çıktı
Limonzeytin MiracAlpinveUmutunAnnesi idrara geç yansır kana baktırın ilk kana yansıyor çnkü. Testlerle uğraşmayın net sonuç kandır👍
mrvsrcn ParildayanYildiz amin inşallah canım benim Rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar🙏🏻🌸
mrvsrcn MiracAlpinveUmutunAnnesi canım yumurtlama ve çatlama regl dönemine yakın oluyor 14. günde değil de sonraki bir günde ona geç döllenme deniyor benim bildiğim ama yanlış biliyor da olabilirim bilen arkadaşlar düzeltsin lütfen