Tek şüphem odalarda 3 kişi olması felan filan.... Ama yapacak bişey yok RBbim yardımcımız olsun
Edremit devlet hastanesinde doğum yapanlar
Ozleeemgursoooy doğumu orda mı yapacaksnz. Devlet olması korkutuo beni ya
Durdudiler sizin tayininiz cikmisti bu tarafa sanirim devletteki kerim beyde karar kildiniz 😃 dogru bi secim yaptiniz bana kalirsa neden devlet sizi korkutuyor ki. Onyargili olmayin bence. Kerim bey nirmal doguma giriyor mu bilmiyorum ama yarin muayenem var sorarim kendisine Gecenlerde sancim ciktigi icin serum almak zorunda kaldim gecenin bi korunde kerim bey hastanedeydi herkesle tek tek ilgileniyor ebeler bana biraz kati gibi geldiler burunlarindan kil aldirmayan cinsten sanki.
Elfidam ya ben şu an 3 doktora gidiorm. Kerim bey ve muberra hanıma gttm.haftaya da buket hanıma gidecem. Kerim hoca çok iyi başka doktorlardan da namını duydm. Ah o ebeler işte beni korkutan bi de epidural istiorm devlet yapmaz ki
Durdudiler aynen canım😔
Durdudiler epidıral yapıyormuş diye duydum bende bidaha ki muayene de soracağım...
Elfidam yaa şu hemşireler katı değilde sanki ruh hallerine göre davranıyorlar sinir oluyorum... Benide düşündüren konulardan biri bu
Ozleeemgursoooy gerçekten mi yaa hiç sanmiorm ama ıns öyledir
Durdudiler aynen öğrendiğimde yazarım
Durdudiler siz kaç haftalıksınız cnm
Durdudiler bizde 36+ 2😍
Ozleeemgursoooy sağlıkla kucagimiza alalım ıns
13 gün sonra
Durdudiler ben Onur bey e gidiyorum ve çok memnunum Doğum a da yengem giriyor zaten tavsiye ederim ❤️🤱🏻.
Busya benim yarın doğumum var cnm onur beyden inanılmaz memnunum bugün son görüşmelerimizi yapıcaz çok heyecanlıyım... Onur beyle ilgili bişey yazdığını görünce hemen yazdım....
Bugün hastaneye gideceğim tek kişilik bi tane oda varya onu ayarlama çalışcam.. Kafamda birsürü şey var yaa
Bugün hastaneye gideceğim tek kişilik bi tane oda varya onu ayarlama çalışcam.. Kafamda birsürü şey var yaa
Benim eşimde hastane de calişiyor tek kişilik oda Yok dedi vardi ama kalktı diyor o kadar önemli değil boşver kuzum tek odayı sen sağ Saglım Doğum yapta ❤️.
Busya sizin doğum ne zaman. Şanslısınz ne güzel tanıdıklar olacak hep etrafınzda
Ozleeemgursoooy sağlıkla kucağıniza alın inşallah