13 gün sonra
Busya benim yarın doğumum var cnm onur beyden inanılmaz memnunum bugün son görüşmelerimizi yapıcaz çok heyecanlıyım... Onur beyle ilgili bişey yazdığını görünce hemen yazdım....
Bugün hastaneye gideceğim tek kişilik bi tane oda varya onu ayarlama çalışcam.. Kafamda birsürü şey var yaa
    Benim eşimde hastane de calişiyor tek kişilik oda Yok dedi vardi ama kalktı diyor o kadar önemli değil boşver kuzum tek odayı sen sağ Saglım Doğum yapta ❤️.
      Busya tek kişilik oda özeldi önceden artık boş ise kullanılabiliyormuş cnm belki denk gelir... Ya takılmayım böyle şeylere diyorum ama düşünmeden edemiyorum cnm
        Durdudiler 25 ekim olarak görünüyor şimdilik bakalim erken gelmezse senin ne zaman ☺️.
          Elfidam Ay ebeler kötüler mi gerçekten? Bende kerim bey’e gidiyorum. Çok kibar bi doktor. Ama randevu almak sıkıntı.
            Kbrmrt hiç alamazsan bana mesaj at yardımcı olurum ben sana sıra konusunda ☺️.
              Busya Sağolasın canım.23 Ekim e netten alabildim. Beebğim iri. Kafasıda 2.5 hafta büyük. O yüzden 2 haftada bir çağırıyor artık ama sabah kaçta gitmek lazım. Eşimi göndereyim listeye adımı yazsın. Kaçta hastane açılıyor?
                Kbrmrt eşim gelsin bi sorayım canım ona göre yazarim ben sana Doğum un ne zaman.