Edremit devlet hastanesinde doğum yapanlar
Durdudiler bizde 36+ 2😍
Ozleeemgursoooy sağlıkla kucagimiza alalım ıns
13 gün sonra
Durdudiler ben Onur bey e gidiyorum ve çok memnunum Doğum a da yengem giriyor zaten tavsiye ederim ❤️🤱🏻.
Busya benim yarın doğumum var cnm onur beyden inanılmaz memnunum bugün son görüşmelerimizi yapıcaz çok heyecanlıyım... Onur beyle ilgili bişey yazdığını görünce hemen yazdım....
Bugün hastaneye gideceğim tek kişilik bi tane oda varya onu ayarlama çalışcam.. Kafamda birsürü şey var yaa
Bugün hastaneye gideceğim tek kişilik bi tane oda varya onu ayarlama çalışcam.. Kafamda birsürü şey var yaa
Benim eşimde hastane de calişiyor tek kişilik oda Yok dedi vardi ama kalktı diyor o kadar önemli değil boşver kuzum tek odayı sen sağ Saglım Doğum yapta ❤️.
Busya sizin doğum ne zaman. Şanslısınz ne güzel tanıdıklar olacak hep etrafınzda
Ozleeemgursoooy sağlıkla kucağıniza alın inşallah
Busya tek kişilik oda özeldi önceden artık boş ise kullanılabiliyormuş cnm belki denk gelir... Ya takılmayım böyle şeylere diyorum ama düşünmeden edemiyorum cnm
Durdudiler amiiiin canım Allah razı olsun hepimiz kavuşalım evlatlarımıza inş💕
Durdudiler 25 ekim olarak görünüyor şimdilik bakalim erken gelmezse senin ne zaman ☺️.
Ozleeemgursoooy evet ☺️ Doğum un ne zaman.
Busya eveeet 💕yarın sabah 8de yatış en geç 10 da doğum olur dedi....
Durdudiler Rabbim nasip ederse yarım doğum olacak canım... Spinal olacak merak etmiştik yaa
Durdudiler Buket hanıma ilk defa mı gideceksiniz?
Ozleeemgursoooy happy Mom ☺️bebeğimize sağlık mutluluk diliyorum allah kurtarsın 🤱🏻Dua ederim❤️.