Tupbebekile Kedilitazeanne1 muaneye zam geldide doğuma damı getirmişler daha yok zam demişlerdi 3.200 doğum 235 muane (180 Di)
Kedilitazeanne1 Tupbebekile camlicayi aradım evet doğuma da zam getirdiklerini söylediler. 3bin normal doğum 3600sezeryan dediler. Benim muayene ücretim 180di 200 olmuş
1995_ Ben cennette doğan hastanesine gidiyorum 6.500 normal doğum sezeryanda 9 bin küsur dedi.. Muayne ücretleri biraz pahalı 315 TL ama doktorundan çok memnunum yıllardır o hastanede annem teyzem hep serdar beye gitti. Çok iyi bir doktor
cansualisa 1995_ doğan hastanesi çok kazık ya gereksiz yani kime gidiyorsunuz dogma büyüme oralıyımmmm çok ucuk geliyo bana
Gulsahmdn1 Canangnctr hangi hastaneler acaba? Esenler avicenna da normal doğum 4300 zorunlu sezeryan 5000 Bağcılar Medicana da sezeryan 6000 normal doğumu sormadim 😅
Canangnctr Gulsahmdn1 onlar pahali zaten Güngören sigortali 2 bin 500 dedi normal dogum ama bagcilar şafak hasatnesi de 2 bin 500 medilife ona sorucam bide bagcilar meydanın içinde özel iklim hastanesi vardi oda güzeldi de şansa tadilata girmiş güneşli erdem hasatnesi en son 2bin 200
nnnaaz Geçen ay detaylı ultrason için fiyat almıştım 757₺ dediler. Temmuz 1de zam gelmiş 950₺ olmuş muayene 180₺ iken 220₺ olmuş 🤦🏻♀️
Gulsahmdn1 Canangnctr benim bu söylediğim fiyatlar da sigorta için geçerli sigortasız daha pahalı oluyor
Canangnctr Gulsahmdn1 bende oraları aradım ama pahali normal doğum için çok zaten 1 gece kaliyon ben devlete doğurmak istiyodum aslında ama doktorlar kızdığı için bi nevi ilgi olsun diye özele gidom
Hulyayksl15 Özel başarıda detaylı ultrason randavum var 1.000 tlydi simdi ne kadar olmustur kım bılır 😩😩😩
iremunl Hulyayksl15 özel güngören hastanesine bi sorun bence ☺️fiyat artmadıysa 2ay önce ben 500 çektirmiştim
Gulsahmdn1 Canangnctr ben devlete de gittim hem muayene oldum hem şartlarına baktım ama ne yazık ki özel bir hastane gibi olmayacağını düşündüğüm için vazgeçtim. Doktoru görmedim bile asistan baktı bana gonderdi devlette.