YaSeEeeee zeynepdurunun_annesi Bende 13 yada 14 ü muayeneye güdeceğim hakkında hayırlısı kuzum ama normali bekle derim, ben mecburi sezeryan oldum
zeynepdurunun_annesi YaSeEeeee Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah ama doktorum bir önceki kontrolde bebiş kafa ve vücut olarak iri sezeryan biraz zor dedi ama yine çatına bakalım dedi benim de çatım dar zaten 🤷🏼♀️ bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun
YaSeEeeee Bsrakyc59 Bende ilk doğumumu orda yaptım Ayten hanımdı doktorum odamızda süit almıştık harikaydı
YaSeEeeee zeynepdurunun_annesi 🙈🙈🙈🙈🙈🙈😁 ayyy çok heyecanlı hayırlısı olsun hakkında kuzum haber et gidince
zeynepdurunun_annesi YaSeEeeee gün sayıyorum valla ya bi doğsa da sağlıkla 😂😂 Gidince yazarım mutlaka 🥰🥰
Canangnctr YaSeEeeee Vala bi kaç hastaneyi telefonla aradim bana söyledi paketin içinde ne var hiç sormadım
Canangnctr YaSeEeeee işte bayramdan sonra bakicam ama ya diyorum hastaneye gidene kadar doğum olursa parada boşuna gider 🤣
YaSeEeeee ZeyFat Küçükköy Duygu hastanesini soruyorsanız evet Temmuz 1 itibarı ile SSK lı muayene ücreti 250 tl