iremunl Hulyayksl15 özel güngören hastanesine bi sorun bence ☺️fiyat artmadıysa 2ay önce ben 500 çektirmiştim
hafsam_omerim YaSeEeeee asgari ücrete zam geldi peşine herşey zamlanmaya başladı. Alım gücünü artırıp enflasyonu düşürmedikçe ne fayda
BaLevLat34 zeynepdurunun_annesi Yeşim hanıma gidiyorum Sezeryan 5000 di ; 6.500 olmuş ; 1.500 tl zam yapılmıs birgünde 😠
zeynepdurunun_annesi BaLevLat34 ya yazık vallahi alt tarafı sezeryan olucaz 2021 den beri gidiyoruz indirim yapmaları gerekiyır ama asla yapmıyolar çok uğraştım
BaLevLat34 zeynepdurunun_annesi Bende çok denedim de maalesef ya Devlete yönelcem bu sinirle bu gidişle 1500 tl nedir ya bi günde cidden yazık tayyibin de …
Gulsahmdn1 Canangnctr ben devlete de gittim hem muayene oldum hem şartlarına baktım ama ne yazık ki özel bir hastane gibi olmayacağını düşündüğüm için vazgeçtim. Doktoru görmedim bile asistan baktı bana gonderdi devlette.
Canangnctr Gulsahmdn1 devlet zaten özel kadar olamio ama benim gittiğim doktor iyi doktor çok büyük ameliyatalra girmiş bi doktor bakiyo ne Gerek tedavi uyguluyo yani ama özelde doğum yapicam
aylakiral Dün kontrole gittim pendik şifa hastanesi 185 tl olan muayene ücreti 225 olmuş 40 tl olan Nts 50 olmuş Resmen herşeyi anlık yaşıyoruz ya valla nolcak sonumuzu bilemedim